1. Home
  2. Nieuwbouw
  3. Leeuwarden – Haveneiland (Middelsee)

Haveneiland (Middelsee)

  • Binnenkort in de verkoop
  • Kijk op: www.haveneilandleeuwarden.nl

Haveneiland (Middelsee)

Binnenkort in verkoop

Blijf op de hoogte door je in te schrijven op de projectwebsite

Stads wonen op een unieke plek

Aan het Van Harinxmakanaal wordt de gewilde wijk Middelsee uitgebreid met het nieuwe plan van Haveneiland. Het aanbod op deze levendige plek aan het water bestaat uit 44 stoere woningen en 32 luxe appartementen met een stedelijk karakter. Het nieuwe buurtje heeft brede straten en een gezellige opzet waardoor je elkaar snel tegenkomt en kinderen heerlijk kunnen spelen.

Dat het project op-en-top duurzaam wordt, is voor ons vanzelfsprekend. Dankzij de warmtepomp met vloerverwarming en -koeling, het slimme ventilatiesysteem en de zonnepanelen woon je hier heel comfortabel en energiezuinig. Fijn voor het milieu en ook voor jouw portemonnee!

44 woningen en 32 appartementen

Op Haveneiland, dat via twee bruggen ontsloten wordt, verrijzen 44 stoere stadswoningen met tuin en/of dakterras en een gebouw met 32 luxe appartementen in verschillende groottes. Voor elk wat wils dus! De drie- en vierlaagse woningen, met een woonoppervlakte van 129 – 208 m², hebben gevarieerde daken met grijze dakpannen, warm roodbruin metselwerk met karakteristieke details en een betonnen plint. De meeste woningen hebben een eigen aanlegsteiger aan de tuin. Alle woningen hebben een parkeerplek op eigen terrein. De vierlaagse hebben er zelfs twee en wat deze woningen uniek maakt, is de zee aan ruimte; hier kun je comfortabel leven met een groot gezin, heb je genoeg plek voor een thuiskantoor of voor een B&B.

Het met groen verrijkte appartementengebouw vormt een markant baken in de levendige haven waar je een leuk ommetje omheen kunt maken. De appartementen variëren van startersappartementen tot penthouseformaat van maar liefst 197 m² en alles wat daar tussen zit. Bovendien hebben alle appartementen extra grote dakterrassen. Ook de appartementen beschikken allemaal over ten minste één eigen parkeerplaats en een eigen fietsenberging. Op de begane grond begin je de dag goed met een kop koffie en kun je lekker lunchen of dineren. Je hebt hier een prachtig uitzicht op alles wat er in de haven gebeurt.

Wil je op de hoogte blijven van dit plan? Schrijf je dan in via de projectwebsite.

1 van de fotos