1. Home
  2. Huuraanbod zorg ontvangen

Huuraanbod zorg ontvangen

Zorg aanbod ontvangen?

Bent u op zoek naar een huurwoning met zorg en dienstverlening binnen handbereik en wilt u ons aanbod ontvangen? Dan bent u bij de afdeling zorgvastgoed van Hoekstra Vastgoedbeheer aan het juiste adres!

Lijst van belangstellenden

Door het inschrijfformulier in te vullen, blijft u via de e-mail op de hoogte van ons beschikbare huuraanbod. Wij werken niet met wachtlijsten, maar houden een lijst van belangstellenden bij. Zodra wij uw inschrijving verwerkt hebben ontvangt u van ons een bevestiging van uw inschrijving.

Wanneer wij een huuropzegging in één van onze locaties ontvangen, melden wij de huurwoning aan op onze website. Tevens sturen wij iedereen die op de lijst van belangstellende staat een e-mail waarin wij hun informeren over het beschikbare huuraanbod. In deze e-mail staat een reactie termijn vermeld. Wanneer u interesse heeft in het huuraanbod, kunt u ons dit laten weten door voor de sluitingsdatum een reactie te sturen naar zorgvastgoed@hoekstravastgoedbeheer.nl. (Dit kan heel eenvoudig door de ontvangen e-mail te beantwoorden.)

In de week na de sluitingsdatum maken wij een selectie uit de kandidaten die gereageerd hebben, waarbij de datum van inschrijving uitgangspunt is voor de volgorde van selecteren. Degene die het langst ingeschreven staat krijgt de woning, mits aan alle voorwaarden voor toewijzing kan worden voldaan.

Indien u geen interesse heeft in de huurwoning die u aangeboden wordt, maar u wilt wel ingeschreven blijven? Dan hoeft u niets te doen. Zodra wij u weer een huurwoning kunnen aanbieden op de locatie, ontvangt u hiervan bericht.

Wilt u zich laten uitschrijven voor een huuwoning? Dan kunt u een e-mail sturen naar zorgvastgoed@hoekstravastgoedbeheer.nl Dan halen wij uw gegevens uit ons systeem.