1. Home
  2. Zorgeloos verduurzamen?

Zorgeloos verduurzamen?

Woonhuis verkopen met hoger energielabel?

Je hebt maar één kans om jouw woonhuis op de beste manier te verkopen. Onze makelaars in Friesland adviseren je daar graag bij. Wat zijn de mogelijkheden als je woning een energielabel D, E, F of zelfs G heeft? Stel je zet je woning te koop. Hoe kun je dan inzicht geven aan je potentiele koper in de verduurzamingsmogelijkheden van jouw woning? Wij hebben een Zorgeloos Verduurzamen scan ontwikkelt, die jou daarin veel opheldering biedt. Onze makelaars leggen het graag aan je uit. We geven je hieronder alvast wat feiten en informatie Neem gerust contact op met één van onze makelaars in Friesland.

Ontwikkelingen huizenmarkt Friesland

Het energielabel heeft steeds meer invloed op de vraagprijs van een woning. En dat is heel logisch, want potentiële kopers willen weten waar zij aan toe zijn als ze jouw woning met een hoog energielabel kopen. Wat zijn de verduurzamingsmogelijkheden? Hoe weet jouw koper met welke investering ze een kleine of grote energielabelsprong kunnen maken? Met de Zorgeloos Verduurzamen scan kunnen wij jou als (mogelijke) woningverkoper hierin perfect ontzorgen. In korte tijd heb jij alle verduurzamingskansen voor jouw woning in een overzichtelijk rapport.

Wat is het effect van een beter energielabel op je woning?

Een beter energielabel heeft invloed op de hoogte van de vraagprijs, op de hoogte van de biedingen, maar ook op de snelheid waarmee je woning verkocht wordt. Dat klinkt interessant! En dat is het ook! Maar hoe pak je dat aan?

Hoe werkt de Zorgeloos Verduurzamen Scan?

Als jij je woning te koop aanbiedt via Makelaardij Hoekstra dan zorgen wij ervoor, in samenwerking met de Energie Inspectie Friesland, dat jij in een overzichtelijk rapport inzicht krijgt in de verduurzamingsmogelijkheden van je woning. En dat is precies de insteek van deze interessante campagne; Zorgeloos verduurzamen is er voor iedereen met een woning met een hoger energielabel!

De enige voorwaarde is, dat jij jouw woning via één van onze makelaarskantoren in Friesland te koop aanbiedt. De makelaar kent jouw buurt en begeleidt je naar de beste verkoop van jouw woning. De Energie Inspectie Friesland zorgt voor het (nieuwe) energielabel en doet de opname bij jouw thuis, zodat het rapport met de algemene gegevens van jouw woonhuis, drie mogelijke energielabelsprongen, extra hypotheekruimte mogelijkheden bij verduurzaming van je woning kan worden opgemaakt.

Om het plaatje voor de koper van jouw woning compleet te maken, kan een medewerker van De Hypotheker (in Friesland) zorgen voor een goede financiering van de benodigde verduurzamingsplannen en inzicht geven in de subsidiemogelijkheden. Met de aangekondigde nieuwe hypotheek regels bij verduurzamen ziet dat er heel gunstig voor je uit.

Technisch bedrijf Van der Hoek, Vriezon (leverancier in zonnepanelen) en andere relaties van Makelaardij Hoekstra zorgen ervoor, dat de verduurzamingsoplossingen voor jouw woning binnen korte tijd kunnen worden gerealiseerd. De verduurzaming kan door jouw als verkoper worden gedaan of door de kopers van jouw woning. In het rapport zie je ook wat de investering oplevert ten aanzien van de vraagprijs, dus aan jou de keuze.

Wil jij je woning zorgeloos verduurzamen?

Met het inzicht wat je krijgt door de gratis duurzaamheidsscan van Makelaardij Hoekstra weet jouw aspirant koper precies waar zij aan toe zijn. Vraag de duurzaamheidsscan direct aan.

De Duurzaamheidsscan geeft jou, maar zeker ook de (aspirant) kopers inzicht in welke maatregelen ze kunnen nemen om het energielabel van de woning te verbeteren. Van label F naar label A of bijvoorbeeld van energielabel D naar A+. Je krijgt inzicht in drie energielabelsprongen. En het mooie is, het energielabel krijg je er gratis bij. Dat is pas echt zorgeloos verduurzamen!

Met onze gratis duurzaamheidsscan profiteer je van vele voordelen.

  • Je krijgt snel (gemiddeld binnen 14 dagen) inzicht in de mogelijke verduurzaming van je woonhuis
  • Betere verkoopprijs en besparing op energielasten voor jou of de kopers van je huis
  • Betere en ruimere financieringsmogelijkheden
  • Gratis energielabel

Wil jij het energielabel van je woonhuis verbeteren?

Indien je je woonhuis in de verkoop aanbiedt via Makelaardij Hoekstra dan ontvang je de Duurzaamheidsscan geheel gratis. Zorg voor inzicht en vraag de Duurzaamheidsscan vandaag nog aan.

Waarom gratis duurzaamheidsscan aanvragen?

Met onze gratis Duurzaamheidsscan weet jij of de toekomstige koper van jouw woonhuis precies wat er aan je huis gedaan moet worden om een beter energielabel te krijgen. En een beter energielabel levert direct een betere verkoopprijs op en versnelt de verkoop periode van je woonhuis. Je kunt er ook voor kiezen om jouw huis eerst te verduurzamen en daarna te koop te zetten. Onze samenwerkingspartners regelen de uitvoering van de energielabelsprong graag voor jou!

Welke subsidies zijn er voor verduurzamen woning?

Voor veel aanpassingen voor het verduurzamen van je woning zijn subsidies beschikbaar. De Hypotheker kantoren in Friesland weten precies welke subsidiemogelijkheden er zijn. Vraag gerust naar meer informatie over jouw financiële mogelijheden via de Hypotheker kantoren in Friesland.

Direct gratis duurzaamheidsscan aanvragen?

Wil je je woonhuis verkopen via een Hoekstra makelaar in Friesland en een Zorgeloos Verduurzamen scan aanvragen voor jouw woonhuis? Vul het aanvraagformulier in. Wil je in contact komen met één van onze makelaars? Bel 058 233 7 333 of mail ons via info@zorgeloosverduurzamen.com

Het Zorgeloos Verduurzamen concept is een samenwerking tussen Makelaardij Hoekstra en De Hypotheker kantoren in Friesland.

Wat staat er in de Duurzaamheidsscan?

Een erkende adviseur van de Energie Inspectie Friesland komt bij de woning langs voor een meting en een schouwing om de verduurzamingsmogelijkheden van je woning te beoordelen. Daarna wordt er een overzichtelijk (digitaal) rapport voor jou gemaakt. Onze makelaar geeft je het rapport en bespreekt de mogelijkheden met jou. Je bepaalt zelf of je de verduurzamingssprong zelf (deels) laat uitvoeren of dat je het rapport gebruikt om je potentiele koper inzicht te kunnen geven in de verduurzaming.

Wil jij je woning zorgeloos kunnen verduurzamen? Verkoop je woning via Makelaardij Hoekstra en ontvang gratis een waardevolle duurzaamheidsscan. Vul het onderstaande contactformulier vandaag nog in. Een van onze makelaars neemt daarna contact met je op.

Neem contact met ons op via 058 233 7 333

Aanvraagformulier Duurzaamheidsscan Zorgeloos Verduurzamen