1. Home
  2. Over Makelaardij Hoekstra

Over Makelaardij Hoekstra

Mogen we ons even voorstellen?

U wilt een woning kopen? Verkopen? U zoekt bedrijfsruimte? Of een beheerder voor uw vastgoed? Dan komt u de naam Hoekstra zeker tegen. Logisch, Hoekstra behoort ten slotte in Noord-Nederland tot de grootste specialist in vastgoed. Met meer dan 80 kundige medewerkers in Leeuwarden, Heerenveen, Sneek, Joure, Almere en Groningen, staan wij elke dag klaar voor onze klanten. Ook voor u!

Van vele markten thuis

Hoekstra heeft zich ontwikkeld tot een echte totaalmakelaar. Onze mensen zijn gekwalificeerd, weten wat er speelt in de markt en kunnen zich goed inleven in uw wensen en situatie. Al die kwaliteiten vindt u terug in een breed aanbod van diensten:

– Aan- en verkoop (particulier en commercieel);
– Taxaties;
– Verhuur;
– Gebouwenlease;
– Zorgvastgoed;
– Beheer en management voor Verenigingen van Eigenaren.

Waardevolle partner

Hoekstra zit echt in het hart van het vastgoed. En is de waardevolle partner voor projectontwikkelaars, woningbouwcorporaties, gemeenten, bouwbedrijven en particuliere en institutionele beleggers. Dit dankzij onze expertise, veelzijdigheid én onze vestigingen in alle groeiregio’s van Noord-Nederland. We zijn dan ook nauw betrokken bij de ontwikkeling van tal van nieuwe projecten voor woningen, appartementen, winkels en kantoren.


Particulieren
De huizenmarkt is sterk in beweging. Dit vraagt om een betrouwbare makelaar die uw wensen optimaal koppelt aan de mogelijkheden. Onze sterke positie in de vastgoedmarkt is hierbij een prettige zekerheid. Bovendien weten wij alles van vraag en aanbod. Kortom: als u een woning wilt kopen of verkopen, een waardebepaling of taxatie wenst… bij ons bent u aan het juiste adres.


Bedrijfsmakelaars

De bedrijfsmakelaardij is een specialisme dat Hoekstra als geen ander beheerst. Bent u bezig met winkelpanden, kantoorruimten of ander commercieel vastgoed? Hoekstra! Of bent u geïnteresseerd in een investering in beleggingspanden of gebouwenlease? Hoekstra! Wilt u advies over uw huurovereenkomst? Hoekstra! Dus maak snel een afspraak met de specialisten van Hoekstra Bedrijfsmakelaars.


Vastgoedbeheer

Hoekstra Vastgoedbeheer beheert circa 6.000 woningen en circa 350.000 m² commercieel onroerend goed. Dit doen wij onder andere voor institutionele en particuliere beleggers, woningbouwcorporaties en gemeenten. Met onze jarenlange ervaring weten we alle belangen goed op elkaar af te stemmen.


VvE Beheer

Bij het beheer van een Verenigingen van Eigenaren komt veel kijken. Hierbij kunnen wij u veel werk en zorg uit handen nemen. Zo is Hoekstra vastgoedbeheer gespecialiseerd in managementactiviteiten voor VvE’s. Wij worden ingeschakeld voor alle denkbare administratieve, financiële, juridische en technisch-bouwkundige diensten. Vertrouwen en een duidelijke communicatie staan hierbij voorop.


Wonen + Zorg

Er verandert veel in de zorg. Er moet scherp op de kosten worden gelet. Dat vraagt ook zorgvuldige keuzes in onroerend goed. Hoekstra geniet het vertrouwen van veel instellingen in Friesland, Groningen en Drenthe zoals zorginstellingen, woningbouwcorporaties, woonzorgcentra en onafhankelijke appartementencomplexen. Voor hen verzorgen wij o.a. het administratief- en technisch beheer en de exploitatie. En door de prettige samenwerking met alle partijen kunnen mensen langer en comfortabeler in hun vertrouwde omgeving wonen.


Meer weten?

Neem contact met ons op of kom langs op één van onze vestigingen. Wij zijn u graag van dienst!