1. Home
  2. Werken bij Hoekstra

Werken bij Hoekstra

Hoekstra is een familiebedrijf en dat merk je al als je bij één van onze kantoren binnen komt. Iedereen wordt op een persoonlijke manier geholpen. Makelaardij Hoekstra en Vastgoedbeheer is al meer dan 35 jaar een begrip in Friesland. Je vindt onze makelaarskantoren in Leeuwarden, Heerenveen, Sneek en Joure, maar ook in Almere en Groningen. Ons team bestaat uit 80 enthousiaste collega’s. Bij ons werkt een mooie mix van ervaren mensen met brede kennis in de vastgoed branche. Samen spannen we ons optimaal in, om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn en blijven. Lijkt het jou leuk om ons team te komen versterken met jouw persoonlijke kwaliteiten? We ontmoeten je met veel plezier! 

Beschikbare vacature(s)

Staat jouw vacature er niet bij of zijn er geen vacatures beschikbaar? Stuur een open sollicitatie naar onze afdeling P&O onder vermelding van de functie waar je graag invulling aan zou willen geven, met een bijbehorende motivatie. We houden jouw CV dan tijdelijk in ons bestand.

Je kunt natuurlijk ook deze website in de gaten houden en/of ons volgen via Facebook of LinkedIn.

Privacy statement

Wij hechten grote waarde aan privacy. We gaan dan ook uiterst zorgzaam om met persoonlijke gegevens. De gegevens worden vertrouwelijk door ons behandeld en uitsluitend gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden. Wij verstrekken geen informatie aan derden.

Wij streven naar een goede afspiegeling van de maatschappij in ons personeelsbestand. Iedereen ongeacht geslacht, overtuiging of afkomst wordt uitgenodigd te reageren. Door het versturen van de sollicitatieaanvraag ga je er mee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en opgenomen in onze database.