1. Home
  2. Werken bij ons

Werken bij ons

Hoekstra is al meer dan 35 jaar een begrip in Friesland. Je vindt ons in Leeuwarden, Heerenveen, Sneek en Joure, maar ook in Almere en Groningen. Ons team bestaat uit 80 enthousiaste medewerkers. Binnen Makelaardij Hoekstra is een gezonde mix van ervaren mensen in het vak, met jonge gedreven collega’s. Samen spannen we ons optimaal in, om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn en blijven. Lijkt het jou leuk om ons team te komen versterken met jouw persoonlijke kwaliteiten? Bekijk dan hieronder welke vacatures er momenteel beschikbaar zijn.

Beschikbare vacaturesĀ 

telefoniste-secretaresse

Technisch medewerker VvE BeheerĀ 

(junior) Accountmanager VvE Beheer

Staat jouw vacature er op dit moment niet bij of zijn er geen functies beschikbaar? Stuur dan een open sollicitatie naar Janneke Jensma onder vermelding van de functie die je zoekt met een bijbehorende motivatie.

Je kunt natuurlijk ook deze website in de gaten houden en/of ons volgen via Facebook of op LinkedIn.

Privacy statement

Hoekstra hecht grote waarde aan jouw privacy. Wij gaan daarom ook uiterst zorgzaam om met jouw gegevens. Deze gegevens worden vertrouwelijk door ons behandeld en uitsluitend gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden. Wij zullen bovendien geen informatie verstrekken aan derden. Wij streven naar een goede afspiegeling van de maatschappij in ons personeelsbestand. Iedereen ongeacht geslacht, overtuiging of afkomst wordt uitgenodigd te reageren. Door het versturen van de sollicitatieaanvraag ga je er mee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt door Hoekstra en worden opgenomen in onze database.