1. Home
  2. Werken bij Hoekstra

Werken bij Hoekstra

Hoekstra is een familiebedrijf! En al meer dan 35 jaar een begrip in Friesland. Je vindt ons in Leeuwarden, Heerenveen, Sneek en Joure, maar ook in Almere en Groningen. Ons team bestaat uit 80 enthousiaste medewerkers. Binnen Makelaardij Hoekstra is een mooie mix van ervaren mensen in het vak, met jonge gedreven collega’s. Samen spannen we ons optimaal in, om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn en blijven. Lijkt het jou leuk om ons team te komen versterken met jouw persoonlijke kwaliteiten? We ontmoeten je met veel plezier! 

Beschikbare vacatures 

Technisch medewerker VvE Beheer 

Mutatie Inspecteur 

Commercieel binnendienstmedewerker Makelaardij
Kantoor Leeuwarden

Staat jouw vacature er op dit moment niet bij of zijn er geen functies beschikbaar? Stuur dan een open sollicitatie naar Janneke Jensma onder vermelding van de functie die je zoekt met een bijbehorende motivatie.

Je kunt natuurlijk ook deze website in de gaten houden en/of ons volgen via Facebook of op LinkedIn.

Privacy statement

Wij hechten grote waarde aan jouw privacy, we gaan uiterst zorgzaam om met jouw gegevens. De gegevens worden vertrouwelijk door ons behandeld en uitsluitend gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden. Wij verstrekken geen informatie aan derden.

Wij streven naar een goede afspiegeling van de maatschappij in ons personeelsbestand. Iedereen ongeacht geslacht, overtuiging of afkomst wordt uitgenodigd te reageren. Door het versturen van de sollicitatieaanvraag ga je er mee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en worden opgenomen in onze database.