1. Home
  2. Werken bij ons

Werken bij ons

Hoekstra is al meer dan 35 jaar een begrip in Friesland. U vindt ons in Leeuwarden, Heerenveen, Sneek en Joure maar ook in Almere en Groningen. In totaal bestaat ons team uit 80 enthousiaste medewerkers. Binnen ons bedrijf is er een gezonde mix van ervaren mensen in het vak en jonge, gedreven medewerkers. Samen spannen we ons optimaal in, om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn en blijven. Lijkt het u wat om ons team te komen versterken met uw persoonlijke kwaliteiten? Bekijk dan hieronder welke vacatures er momenteel beschikbaar zijn.

Beschikbare vacatures

Technisch medewerker VvE Beheer 

Accountmanager VvE

Marketing- en communicatiemedewerker 

Medewerker debiteurenadministratie

Staat uw vacature er op dit moment niet bij of zijn er geen functies beschikbaar? Stuur dan een open sollicitatie naar Janneke Jensma onder vermelding van de functie die u zoekt en uw bijbehorende motivatie.

U kunt natuurlijk ook onze website in gaten houden of ons volgen via Facebook of op LinkedIn.

Privacy statement

Hoekstra hecht grote waarde aan uw privacy. Wij gaan daarom ook uiterst zorgzaam om met uw gegevens. Deze gegevens worden vertrouwelijk door ons behandeld en uitsluitend gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden. Wij zullen bovendien geen informatie verstrekken aan derden. Wij streven naar een goede afspiegeling van de maatschappij in ons personeelsbestand. Iedereen ongeacht geslacht, overtuiging of afkomst wordt uitgenodigd te reageren. Door het versturen van de sollicitatieaanvraag gaat u er ten slotte mee akkoord dat uw persoonsgegevens worden verwerkt door Hoekstra  en worden opgenomen in onze database.