1. Home
  2. Ervaringen

Willem van Ark en zijn assistente Lisa hebben hun uiterste best gedaan voor een goed verkoopresultaat. Over de gehele procedure zijn wij uitermate tevreden. Ze waren steeds goed te bereiken.

Lees meer

Super vriendelijk en deskundige makelaar. Communiceert duidelijk en komt zijn afspraken na. Wil je je huis verkopen ik raad Marcel zeker aan!

Lees meer

Hoekstra heeft in samenwerking met de fotograaf een mooie en gedegen presentatie gemaakt. Contact met de makelaar Erwin Kauffmann was heel plezierig! Alles werd meteen duidelijk besproken. Inmiddels al heel wat huizen gekocht en verkocht maar nog niet zo’n goede makelaar gehad!

Lees meer

Eddy van Netten is een vakkundige en erg vriendelijke makelaar. Tijdens de verkoop heeft de makelaar ons echt heel goed begeleid, Bij vragen goed bereikbaar en het kantoor maakt de zaak compleet. Vooral bij het bepalen van de vraagprijs viel zijn kennis van de markt op en zijn wij tot een goede vraagprijs gekomen. Ook…

Lees meer

Het contact met de makelaar zelf en het kantoor verliep naar wens. De communicatie was helder, transparant en afspraken zijn nagekomen. Chris is een betrokken makelaar, eerlijk in zijn beoordeling van de woning en in de verkoop strategie.

Lees meer

Wederom gekozen voor Hoekstra Makelaardij – WiIlem van der Ark. En ook dit keer naar volle tevredenheid. Het contact met zowel het kantoor als Willem ( de makelaar) heb ik als zeer prettig ervaren. De presentatie van het huis gebeurt deskundig en professioneel, d.w.z. goede foto’s, goede video en mooi geformuleerde omschrijvingen. De verkoop, tussentijdse…

Lees meer