1. Home
  2. Nieuwbouw informatiecentrum

Nieuwbouw informatiecentrum

Nieuwbouw informatiecentrum Docks in Leeuwarden

Het informatiecentrum van De Zuidlanden en Middelsee vindt u aan de Redbadwei 14 in Middelsee in horecagelegenheid Docks. Bekijk de route naar het informatiecentrum in Docks op Google Maps. Onze nieuwbouwmakelaars zijn hier op diverse zaterdagen te vinden om al uw nieuwbouwvragen te beantwoorden. Ga voor de openingstijden naar de website van Middelsee.

Uiteraard informeren wij u ook graag buiten deze openingstijden. U kunt ons bellen tijdens kantoortijden of een mail sturen om uw nieuwbouwwensen alvast met ons te bespreken. 

Vragen of belangstelling?

Heeft u vragen over nieuwbouwprojecten of over de ontwikkeling van Middelsee in het algemeen, De Zuidlanden, of onze andere nieuwbouwprojecten? Neemt u gerust contact met ons op via 058-233 7 382 of stuur een e-mail naar nieuwbouw@makelaardijhoekstra.nl. Ons nieuwbouwteam staat met veel kennis en enthousiasme voor u klaar. 

Het informatiecentrum Docks in Middelsee.

Nieuwbouw informatie Lemsterkade 

In Lemmer zijn we gestart met de verkoop van 24 appartementen binnen het project Lemsterkade. Heeft u de tekeningen en impressies van dit prachtige pakhuis aan het water al gezien? De helft van de appartementen is reeds verkocht. Voor informatie over dit nieuwbouwproject aan de Lemsterkade in Lemmer klikt u naar de projectwebsite via www.lemsterkade.nl. Er staat een informatiekeet aan de Lemsterkade, deze keet is elke donderdag* geopend tussen 14.00 en 16.00 uur. Kom ook gerust langs als u de omgeving wilt bekijken.  

*Onder voorbehoud. In verband met de werkzaamheden, is de bouwplaats soms tijdelijk ontoegankelijk. Zeker weten dat we er zijn? Neem dan voor uw bezoek even contact met ons op via 058-233 7 382.