1. Home
  2. Nieuwbouw informatiecentrum

Nieuwbouw informatiecentrum

Informatiecentrum Docks in Middelsee, Leeuwarden

Het informatiecentrum van De Zuidlanden en Middelsee vind je aan de Redbadwei 14 in Middelsee in horecagelegenheid Docks. Bekijk de route naar het informatiecentrum in Docks op Google Maps. Onze nieuwbouwmakelaars zijn hier op diverse zaterdagen te vinden om al jouw nieuwbouwvragen te beantwoorden. Ga voor de openingstijden naar de website van Middelsee.

Elke eerste zaterdag van de maand staan onze nieuwbouw makelaars voor je klaar. Op zaterdag 2 maart tussen 10:00 en 12:00 uur ben je van harte welkom. Kom je ook?

Vragen of belangstelling?

Heb je vragen over nieuwbouwprojecten of over de ontwikkeling van Middelsee in het algemeen, De Zuidlanden, of onze andere nieuwbouwprojecten? Neem dan gerust contact met ons op via 058-233 7 382 of stuur een e-mail naar nieuwbouw@makelaardijhoekstra.nl. Ons nieuwbouwteam staat met veel kennis en enthousiasme voor je klaar. 

Het informatiecentrum Docks in Middelsee.

Iinformatie Lemsterkade 

In Lemmer zijn we gestart met de verkoop van 24 appartementen binnen het project Lemsterkade. Heb je de tekeningen en impressies van dit prachtige pakhuis aan het water al gezien? De bouw gaat in oktober van start! Een groot deel van de appartementen is inmiddels verkocht, maar er zijn nog een aantal beschikbaar. Ga voor meer informatie over dit nieuwbouwproject naar www.lemsterkade.nl.

Informatiekeet Lemsterkade

Er staat een informatiekeet aan de Lemsterkade, deze keet is op verschillende donderdagen geopend.

Kom ook gerust langs als je de omgeving wilt bekijken.

Openingstijden informatiekeet Lemsterkade*

  • 29 juni van 14.00 tot 16.00 uur
  • 6 juli van 14.00 tot 16.00 uur
  • 16 juli van 14.00 tot 16.00 uur
  • Tijdens bouwvak gesloten

*Onder voorbehoud. In verband met de werkzaamheden, is de bouwplaats soms tijdelijk ontoegankelijk. Zeker weten dat we er zijn? Neem dan voor jouw bezoek even contact met ons op via 058-233 7 382.