1. Home
  2. Hoekstra! Ook voor uw Agrarische Taxatie

Hoekstra! Ook voor uw Agrarische Taxatie

Agrarische taxatie nodig?

Wilt u uw agrarisch- of landelijk vastgoed laten taxeren door een agrarisch taxateur in Friesland? Onze agrarisch taxateurs geven u deskundig inzicht in de marktwaarde van uw agrarisch- en/of landelijk vastgoed. Agrarische waardebepaling of herwaardering nodig van uw agrarisch bedrijf en/of landerijen in verband met verkoop, bedrijfsovername of een reguliere herwaardering? Hoekstra Natuurlijk! We vertellen u graag hoe wij werken.

Direct Agrarische Taxatie aanvragen? Onderaan deze pagina kunt u het contactformulier invullen.

Visie

Een reële visie op de marktwaarde van uw vastgoed en landerijen is essentieel. Hiervoor is o.a. actuele kennis nodig van de lokale markt. Onze agrarische taxateurs houden van hun vak en zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. De juiste marktwaarde is het fundament van waaruit beslissingen genomen kunnen worden. Kortom, uw taxatie moet professioneel uitgevoerd worden en voldoen aan Nederlandse en Europese regels.

Onze agrarisch taxateurs hebben jarenlange ervaring en staan ingeschreven in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT), ze zijn aangesloten bij TEGoVA (The European Group of Valuers Associations) en zijn TMI (Taxatie Management Instituut) gecertificeerd. Door de strenge eisen en permanente educatie zijn we altijd op de hoogte van veranderingen en ontwikkelingen in de markt. Onze taxatierapporten voldoen dan ook aan de gestelde eisen van alle grote bancaire instellingen in Nederland.

Werkterrein

We bedienen de markt van agrarisch en landelijk vastgoed bij (melk)veehouderijjen, landbouw, zoals akkerbouwbedrijven en grondposities. We werken voornamelijk in Friesland, Groningen in Drenthe, maar ook daarbuiten zijn wij actief. Heeft u vragen? Laat het ons direct weten.

Professionele aanpak

Kennis van het vak en jarenlange ervaring in de markt. We kennen de taal van de boeren en grondbezitters. Daadkracht van begin tot het einde van de opdracht. We voelen ons betrokken bij de agrarische wereld en haar problematiek. Met al deze kwaliteiten geven de agrarisch taxateurs van Hoekstra u de zekerheid dat zij u goed van dienst zijn. Duidelijk, snel en maatwerk zijn de uitgangspunten van onze werkwijze. Wat is uw reden voor het aanvragen van een taxatie van uw agrarisch bedrijf en/of landbouwgrond? Vertel het ons, we denken graag met u mee en begeleiden u vakkundig in het proces.

Juko Schoonhoven

Succesvol agrarisch vastgoed verkopen?

Naast het verstrekken van agrarische taxaties kunt u uw agrarisch bedrijf en/of de landerijen ook via ons laten verkopen. Dit soort verkooptrajecten vragen om deskundigheid en een professionele aanpak. Zo wilt u bijvoorbeeld antwoord op de volgende vragen:

• Welke vraagprijs moet ik hanteren?
• Hoe definieer ik mijn kopersdoelgroep en hoe kom ik met hen in contact?
• Hoe gebruik ik mijn netwerk om de juiste koper te vinden?

Op basis van uw input geven onze specialisten u een voorstel op maat. Zakelijk en met begrip voor uw situatie; de belangrijkste start van een succesvol verkooptraject. Hierdoor kunnen we al in een vroegtijdig stadium vraag en aanbod op elkaar afstemmen. Daarnaast nemen wij u het complete verkooptraject uit handen en adviseren we u bij het nemen van (noodzakelijke) beslissingen

Contact met een Hoekstra taxateur?

Heeft u vragen of wilt u uw agrarisch bedrijf en/of de landerijen door onze specialisten laten taxeren of verkopen? Onze agrarische taxateurs vertellen u graag over onze werkwijze. Bel 058 233 7 337 en maak direct een afspraak. Of vul op uw gemak het onderstaande formulier in. Dan nemen wij contact met u op.

Contact met Agrarisch Taxateur

  • Straat, huisnummer en plaatsnaam
  • Bijvoorbeeld melkveehouderij
    De Algemene Voorwaarden vindt u in de footer van de website