1. Home
  2. Dienstenpakket VvE

Dienstenpakket VvE

Onze service in het kort

1. Financieel, administratief en secretarieel beheer

Hoekstra Vastgoedbeheer biedt dagelijks ondersteuning op administratief, juridisch en financieel gebied. Wij stellen de jaarstukken en conceptbegroting op en verspreiden deze onder de belanghebbenden. Daarnaast berekenen wij de maandelijkse bijdrage voor de eigenaren van het betreffende gebouw. We dragen zorg voor de incasso’s van deze bijdragen en verrichten de betaling van gemeenschappelijke kosten. Ook coördineren we de jaarlijkse vergadering, inclusief notulering, volmachten, archivering en beheer van stukken.

2. Technisch beheer

Alle technische zaken rondom het gebouw zijn in onze handen. We laten noodzakelijke reparaties uitvoeren en verrichten werkzaamheden in geval van storing of andere calamiteiten. Hiervoor beschikken we over een 24-uurs servicedienst. Onze technische specialisten stellen onderhoudsplannen op en zorgen er bovendien voor dat deze worden nageleefd. Ook zijn de begeleiding en rapportage inzichtelijk: het dagelijks beheer van het vastgoed valt onder de verantwoording van een VvE-beheerder en een bouwkundig opzichter. De beheerders zijn tijdens de ledenvergadering aanwezig. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

3. Activeren / Opstarten VvE

Wij adviseren en leveren ondersteuning bij de oprichting van een VvE. We begeleiden het proces van het opstellen van de akte van splitsing en verrichten de registratie bij de KvK. Wanneer bestaande gebouwen een ‘slapende VvE’ hebben, worden zaken als onderhoud en reparaties vaak niet, of onvoldoende, bijgehouden. Dit is uiteraard van invloed op de waarde en het leefcomfort van het gebouw en de gebruikers. Door alle partijen tijdens een vergadering bij elkaar te brengen, zetten we een belangrijke eerste stap voor een gezonde VvE-beheer.

4. Bestuurstaken VvE

Wanneer er onder de leden van de VvE geen animo is om in het bestuur plaats te nemen, doet Hoekstra Vastgoedbeheer dit graag namens hen. Alle taken, plichten en werkzaamheden nemen wij de VvE graag uit handen. We beschikken ten slotte over de benodigde kennis en ervaring om het volledige VvE-beheer op ons te nemen. Bovendien kan het bestuur van de VvE te allen tijde de administratie, communicatie en officiële documenten inzien door in te loggen op ‘Mijn VvE’. De ideale manier van ontzorgen, maar wel overzicht houden.

Offerte aanvragen

Iedere VvE is uniek. Door onze collectiviteitscontracten met diverse bedrijven, kunt u hier met uw VvE van profiteren. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden en maken uiteraard met veel kennis en plezier een goede offerte voor u. U kunt ons bereiken via 058 – 233 7 370 of via de e-mail.