Waardebepaling van uw woning?

Vraag advies van onze makelaars

Maak nu een afspraak
  1. Home
  2. Gratis Waardebepaling

Gratis Waardebepaling

Wat is de waarde van mijn woning?

U overweegt uw huis te verkopen? Dan is een gratis waardebepaling een eerste goede stap. Onze makelaars komen graag vrijblijvend bij u langs om de waarde van uw woning met u te bespreken. Een taxatie van uw woning is iets anders dan een vrijblijvende waardebepaling.

Waardebepaling voorbereiden

Praktisch gezien kunt u zich voorbereiden op ons bezoek. Kies een rustig moment uit om uw huis opgeruimd aan ons te laten zien. Tijdens deze afspraak beantwoorden we graag vragen zoals:

  • Welke waarde heeft mijn woning?
  • Welke onderbouwing hoort daarbij?
  • Wat zijn de kosten van een verkoopopdracht?
  • Hoe pakt Makelaardij Hoekstra de verkoop van mijn woning aan?

Zijn wij uw makelaar?

Makelaardij Hoekstra is al meer dan 30 jaar actief in de markt. Door de vele bezichtigingen, aankopen en taxaties die wij hebben verricht, kunnen wij als geen ander inschatten wat u aanspreekt. Met ons verkoopadvies kunnen wij u precies vertellen wat u kunt verwachten en welke indruk uw woning achter laat bij een potentiële koper. Een effectief hulpmiddel om beter inzicht te krijgen in de markt en eventuele verkoop van uw woning.

Het Hoekstra Verkooppakket

Met het Hoekstra Verkooppakket zetten wij uw woning in de schijnwerpers om zoveel mogelijk potentiële kopers te bereiken! Zijn wij uw makelaar? Dan betaalt u opstartkosten en courtage bij verkoop. Wij leggen u tijdens het vrijblijvende gesprek graag uit waarvoor deze opstartkosten in rekening gebracht worden en wat u daarvoor voor terugkrijgt.

Gratis waardebepaling

Een waardebepaling van uw woning is geheel gratis! Vul het onderstaand formulier in dan neemt één van onze makelaars zo spoedig mogelijk contact met u op. Onze makelaars weten exact wat er nodig is om uw woning op de beste manier te verkopen. Wilt u eerst weten wat onze klanten van ons vinden? Lees dan gerust de beoordelingen.


Gratis waardebepaling aanvragen