1. Home
  2. Makelaardij
  3. Het Hoekstra Verkooppakket
27 juni 2018
Makelaardij

Het Hoekstra Verkooppakket

Met het Hoekstra Verkooppakket zetten wij uw woning in de schijnwerpers om zoveel mogelijk mensen te bereiken! Wanneer u besluit om uw woning bij ons in verkoop te zetten betaalt u opstartkosten en courtage bij verkoop. Wij leggen u graag uit waarvoor deze opstartkosten in rekening gebracht worden en wat u daarvoor voor terugkrijgt.

Een professionele presentatie van uw woning

Al jaren werken wij met de fotografie van onze huizen samen met de marktleider op het gebied van huisvisualitaties: Zien24. Wanneer uw huis bij ons in verkoop komt zorgen we dat Zien24 professionele foto’s van uw gehele huis maakt. Ook verzorgen zij Hoogtefoot’s en de 360 graden foto’s. Daarnaast meten zij ook uw huis in en maken ze vervolgens van elke ruimte een plattegrond. Tot slot maken ze een woningvideo. Met al deze producten zorgen wij ervoor dat we uw huis zo compleet mogelijk kunnen aanmelden op Funda en op onze eigen website.

Digitale etalages

Met de presentatie van Zien24 kunnen wij uw huis zo compleet mogelijk aanmelden met het presentatiepakket van Funda waardoor uw huis er meer uitspringt. Ook zorgt deze prachtige presentatie voor een hogere positie in de resultatenlijst. Daarnaast wordt uw huis aangemeld op onze eigen website en wordt uw woning gepresenteerd in onze (digitale) etalages. Zo beschikken wij in Leeuwarden over een digitaal billboard op het drukke kruispunt van het Zuiderplein. Een unieke manier om uw woning iedere minuut van de dag te tonen aan een groot publiek!

Gratis deelname NVM Open Huizen Dag

Twee keer per jaar organiseert de NVM de landelijke NVM Open Huizen dag. Als verkoper is dit een mooie kans om uw huis onder de aandacht te brengen. Deelname aan de NVM Open Huizen Dag is bij ons helemaal gratis en zit standaard in het Hoekstra Verkooppakket. Wij zorgen ervoor dat uw woning met een ‘Open Huis’ vermelding op onze website en Funda komt te staan en u kunt op één van onze kantoren een gratis Open Huizen Dag Promotiepakket afhalen.

Gerichte Open Huizen

In overleg met de makelaar kan ervoor gekozen worden om buiten de NVM Open Huizen Dag een gericht Open Huis te organiseren. De makelaar kan hier wanneer er blijkt dat er voldoende interesse voor uw woning is. Meerdere factoren zoals wijk, prijs en de beweging van de markt spelen hierbij een rol. Deze aanpak is zeer succesvol.

Vermelding magazine Wonen In Fryslân

Wanneer uw huis bij ons de verkoop komt zal uw huis meegenomen worden in ons magazine Wonen In Fryslân. In het magazine wordt uw huis gepresenteerd met een foto, vraagprijs, adres en een korte omschrijving. Ons magazine heeft een oplage van 110.000 stuks en wordt huis-aan-huis verspreid door heel Friesland.

‘Like Mijn Huis’ Social Media Pakket

Wij realiseren ons ook dat de tijd waarbij huizen alleen op traditionele wijze werden verkocht voorbij is. Wij geloven in de kracht van online en Social Media. Niet voor niets zijn wij de makelaar in het Noorden met de meeste fans op Facebook. Inmiddels 10.000! Ook geloven wij in de kracht van uw eigen online sociale netwerk. Kan uw woning wel wat extra aandacht gebruiken? Dan zetten wij ons succesvolle Social Media product: Like Mijn Huis in. Hiermee bereikt u via uw Facebookvrienden en hun (sociale) netwerk honderden potentiële kopers. Wij verzorgen een professionele campagne, het enige wat u zelf nog moet doen is: plaatsen en delen. Want uw huis wordt pas een thuis als u het deelt met anderen!

Het Hoekstra Verkooppakket uitproberen?

Het verkopen van uw huis is een heel proces. Als verkoopmakelaar staan wij u bij met het Hoekstra Verkooppakket. Bent u enthousiast geworden? Vul dan onderstaand formulier in. Onze makelaars komen graag bij u langs voor een kosteloze en vrijblijvende waardebepaling van uw woning. Zo weet u meteen waar u aan toe bent!

Deel dit bericht