1. Home
  2. Makelaardij
  3. Het Hoekstra Verkooppakket
27 juni 2023
Makelaardij

Het Hoekstra Verkooppakket

Met het Hoekstra Verkooppakket zetten wij uw woning in de schijnwerpers om zoveel mogelijk mensen te bereiken! Wanneer u besluit om uw woning bij ons in verkoop te zetten betaalt u opstartkosten en courtage bij verkoop. Wij leggen u graag uit waarvoor deze opstartkosten in rekening gebracht worden en wat u daarvoor krijgt.

Een professionele presentatie van uw woning

Al jaren werken wij voor de fotografie van onze huizen samen met de marktleiders op het gebied van huisvisualitaties: Zien24 en Proland. Wanneer uw huis bij ons in verkoop komt zorgen wij ervoor dat één van onze fotografen professionele foto’s van uw complete woonhuis maakt. Ook verzorgen zij:

– hoogtefoto’s
– 360 graden foto’s
– Matterport presentatie (dit levert prachtige realistische 3D beelden op)
– van elke ruimte een plattegrond
– een woningvideo

Met al deze producten zorgen wij ervoor dat uw huis zo compleet mogelijk aangemeld wordt op Funda en op onze eigen website.

Digitale etalages

Met het presentatiepakket van Zien24 en Proland kunnen wij uw huis zo compleet mogelijk aanmelden met het presentatiepakket van Funda, waardoor uw huis er nog meer uitspringt. Ook zorgt deze prachtige en complete presentatie voor een hogere positie in de resultatenlijst. Daarnaast wordt uw huis uiteraard aangemeld op onze eigen website en wordt uw woning gepresenteerd in onze (digitale) etalages. Zo beschikken wij in Leeuwarden over een digitaal billboard op het drukke kruispunt van het Zuiderplein. Een unieke manier om uw woning dagelijks te tonen aan een groot publiek!

Gratis deelname NVM Open Huizen Dag

Twee keer per jaar (rond april en oktober) organiseert de NVM de landelijke NVM Open Huizen dag. Als verkoper is dit een mooie kans om uw huis extra onder de aandacht te brengen. Deelname aan de NVM Open Huizen Dag is bij ons dan ook helemaal gratis en zit standaard in het Hoekstra Verkooppakket. Wij zorgen ervoor dat uw woning met een ‘Open Huis’ vermelding op onze website, op onze social media kanalen en op Funda komt te staan. Daarnaast kunt u op één van onze kantoren een gratis Open Huizen Dag Promotiepakket afhalen.

Wij garanderen de allerbeste plek op Funda!

Zoals eerder aangegeven zit de trigger van de verkoop van uw woning in de beginfase. Daarom zetten wij nog een tweetal extra betaalde Funda producten in die een boost geven aan de exposure van uw huis. Met de producten Funda Blikvanger en Funda Toppositie garanderen wij de allerbeste plek op Funda!

‘Like Mijn Huis’ Social Media Pakket

De tijd waarbij huizen alleen op traditionele wijze werden verkocht ligt al lang achter ons. Wij geloven in de kracht van online en Social Media. Niet voor niets zijn wij de makelaar in het Noorden met de meeste fans op Facebook. Inmiddels 15.000! Ook geloven wij in de kracht van uw eigen online sociale netwerk. Kan uw woning wel wat extra aandacht gebruiken? Dan zetten wij ons succesvolle Social Media product: Like Mijn Huis in. Hiermee bereikt u via uw Facebookvrienden en hun (sociale) netwerk honderden potentiële kopers. Wij verzorgen een professionele campagne, het enige wat u zelf nog moet doen is: plaatsen en delen. Want uw huis wordt pas een thuis als ook u het deelt met anderen!

Het Hoekstra Verkooppakket uitproberen?

Het verkopen van uw woonhuis is een prachtig maatwerk proces. Elke woning heeft zijn eigen unieke eigenschappen en aandachtspunten. Elk woonhuis verdient daarom een eigen specifieke aandacht op onze online en offline kanalen. Als verkoopmakelaar begeleiden wij u met veel plezier met het Hoekstra Verkooppakket. Bent u enthousiast geworden? Vul dan onderstaand formulier in. Onze makelaars komen graag bij u langs voor een kosteloze en vrijblijvende waardebepaling van uw woning. Zo weet u meteen waar u aan toe bent!

Deel dit bericht