1. Home
  2. Huis verkopen

Huis verkopen

Huis verkopen? Nu naar Makelaardij Hoekstra!

Uw huis verkopen is een grote stap. Wilt u uw huis zo snel mogelijk verkopen en er zeker van zijn dat u het maximaal haalbare krijgt? Schakel dan één van onze ervaren makelaars in die alle zaken voor u regelt. Het is belangrijk dat uw makelaar kennis heeft van de huizen in de omgeving. Bij Makelaardij Hoekstra is deze kennis ruimschoots aanwezig. Ook is de persoonlijke klik en het vertrouwen in de makelaar belangrijk. We zijn daarom trots op de duizenden tevreden klanten die hun huis succesvol door ons hebben laten verkopen.

Snel en zorgvuldig!

Als u heeft besloten om uw huis te verkopen wilt u dit natuurlijk zo snel mogelijk regelen. Dat begrijpen wij als geen ander. Hierbij kunt u vertrouwen op onze verkoopstrategie. Deze resulteert in een ontzettend hoge omloopsnelheid van gemiddeld 150 dagen. Wij weten precies wat er voor nodig is om een woning te verkopen. Iedere woning verdient een eigen aanpak en hier sluiten wij onze zorgvuldige strategie op aan. Met succes!

Wat kost het?

Het verkopen van uw huis is een proces met veel stappen. U mag er op vertrouwen dat we u bij elke stap zorgvuldig begeleiden. Dit doen wij onder andere met het Hoekstra Verkooppakket. De courtage wordt in overleg met uw Hoekstra-makelaar bepaald. Tijdens een vrijblijvende kennismaking geven wij inzicht in mogelijkheden en kosten. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Wel zo prettig!

Maak nu een afspraak!

Wilt u uw huis verkopen? Maak dan nu een afspraak met één van onze vakkundige makelaars. Zij geven u graag een gratis en vrijblijvende waardebepaling van uw woning. Door onderstaand formulier in te vullen neemt één van onze makelaars contact met u op. Heeft u al een droomhuis op het oog? Uiteraard bent u bij ons ook aan het juiste adres voor het aankopen van een huis.

Huis verkopen? Wij nemen graag contact met je op.