Verhuiswens?
Vis niet achter het net met
aankoopmakelaar Hoekstra!

Je krijgt meer voor elkaar met een
Hoekstra Aankoopmakelaar!

Waarom een aankoopmakelaar?

Een aankoopmakelaar is onmisbaar bij de aankoop van een huis.

Ook in Friesland schakelen telkens meer zoekers een aankoopmakelaar in. Wij horen u nu denken; ‘Maar wat doet zo’n aankoopmakelaar dan precies?’ en ‘Is het inschakelen van een aankoopmakelaar mijn geld wel waard?’. Laten we duidelijk zijn: met deze krappe huizenmarkt moet u slim kunnen handelen. En met een Hoekstra Aankoopmakelaar bent u de rest net dat ene stapje voor. Hoe? 

 

Onze aankoopmakelaars weten als allereerste welke woningen er op de markt komen, nog voordat deze op Funda verschijnen. Dit houdt uw aankoopmakelaar scherp voor u in de gaten zodat hij meteen en als eerste kan reageren op woningen die voldoen aan uw woonwensen. Daarnaast zijn wij al 30 jaar actief en kennen onze aankoopmakelaars de Friese huizenmarkt als geen ander. Met ons enorme netwerk zorgen wij ervoor dat wij het juiste huis bij de juiste koper krijgen. Zoveel ervaring is uniek en biedt deskundigheid waarop u echt mag vertrouwen.

Het juiste huis voor de juiste prijs

Bezichtigen, bieden en onderhandelen er komt een hoop op u af.

In een krappe markt is overbieden geen uitzondering. Als verkoopmakelaar verbazen wij ons soms ook over de bedragen die geboden worden. Onze Friese nuchterheid zorgt er voor dat wij ons niet gek laten maken. De Hoekstra Aankoopmakelaar heeft juist als doel om een woning te kopen tegen een zo laag mogelijke prijs en met de meest gunstige voorwaarden voor u als koper. Misschien herkent u het wel… U ziet een woning en krijgt er een bepaald gevoel bij. Vanaf dat moment bent u niet meer in staat echt objectief naar de woning te kijken. Onze aankoopmakelaars staan dan voor u klaar met een plan van aanpak.

10Verkoper de Bazuin 7
Lees verder

"Kennis van de huidige markt"

Kennis van de huidige markt... lees hele review

Wij zijn de sleutel tot uw nieuwe huis

Deskundig en realistisch

Om u het juiste advies te geven, is kennis van de woningmarkt nodig.

Onze makelaars weten precies wat er speelt en hebben een hoop kennis is huis. De basis voor een eerlijk en realistisch advies. Hij biedt alles wat je van een deskundige en ervaren makelaar mag verwachten met kennis van de lokale en regionale markt, publiek recht, privaat recht en bouwkunde. Daarnaast kan hij makkelijk één van de andere specialisten die Hoekstra in huis heeft inschakelen. Wat dacht u van een nieuwbouwmakelaar, een taxateurs, een vastgoedbeheerder of een bedrijfsmakelaar? Als aankoopmakelaar behartigen we alleen úw belangen.

Middel 6

Stap 1

Een geschikt huis zoeken

Middel 4

Stap 2

De bezichtiging van het huis

Middel 16

Stap 3

Onderzoek naar de staat van het huis

Middel 5

Stap 4

Onderhandeling met juiste biedstrategie

Middel 2

Stap 5

Ondertekening koopakte

Middel 3

Stap 6

De notaris

Wat kost het?

Een passend aanbod zo weet u precies waar u aan toe bent.

Indien wij een huis voor u mogen aankopen, betaalt u een courtage. Deze wordt in overleg bepaald en dit is onder meer afhankelijk van het aantal woningen dat u wilt bekijken en bij welke stappen u advies nodig heeft. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek zetten we de mogelijkheden en kosten graag voor u op een rijtje. Duidelijk. En zonder verrassingen. Zo krijgt u eerst een passend aanbod en weet u precies waar u aan toe bent. En dat is wel zo prettig.

NVM Aankoopmakelaar

Makelaardij Hoekstra is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), dit biedt u als klant vele voordelen. Wilt u een huis kopen met behulp van onze expertise? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan contact met u op voor het plannen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Aanmelden aankoopmakelaar

Aankoopmakelaar

Waarom een aankoopmakelaar?