Wij helpen u graag!

  1. Home
  2. Aankoopmakelaar

Aankoopmakelaar

Bent u op zoek naar uw droomhuis en kunt u wel wat hulp gebruiken?

Een huis kopen is superspannend. Bezichtigen, bieden, de koopakte tekenen: er komt een hoop op u af. Goed advies is dan altijd welkom, zeker van iemand die ervaring heeft op dit gebied. Dat kan een familielid of vriend zijn, maar u kunt ook een professional inschakelen om u te helpen: de aankoopmakelaar.

Welke meerwaarde heeft een aankoopmakelaar?

Maar wat doet deze allemaal precies? En wat voor prijskaartje hangt daaraan? Onze aankoopmakelaars denken met u mee en samen zetten jullie alle woonwensen op een rijtje, vanuit hier begint het proces. De aankoopmakelaar helpt u bij het zoeken, bezichtigen, onderhandelen en afhandelen. Een deskundige, betrouwbare makelaar is dus een ‘must’ om u door alle facetten van het aankooptraject te leiden. Bovendien biedt Hoekstra met meer dan 30 jaar ervaring de deskundigheid waarop u echt mag vertrouwen.

Deskundig en realistisch

Om u het juiste advies te geven, is kennis van de woningmarkt nodig. Onze makelaars weten precies wat er speelt: de noodzakelijke basis voor een eerlijk en realistisch advies. Geen hoge verwachtingen wekken. Maar zeker ook niet te bescheiden zijn. Dus heeft u een woning op het oog? Hoekstra! Want als aankoopmakelaar behartigen we alleen úw belangen. Ook verzorgen onze aankoopmakelaars desgewenst een deskundige taxatie van het huis, zodat u precies weet wat u – eventueel – koopt.

Wij ondersteunen u bij de volgende 7 stappen:
1. Een geschikt huis zoeken
2. De bezichtiging van het huis
3. Onderzoek naar de staat van het huis
4. Onderhandeling met juiste biedstrategie
5. Ondertekening koopakte
6. Uw huis financieren
7. De notaris

Wat kost het?

Indien wij een huis voor u mogen aankopen, betaalt u een courtage. Deze wordt in overleg bepaald en dit is onder meer afhankelijk van het aantal woningen dat u wilt bekijken en/of bij welke stappen u advies nodig heeft. Tijdens het kennismakingsgesprek zetten we de mogelijkheden en kosten op een rijtje. Duidelijk. En zonder verrassingen. Zo krijgt u eerst een passend aanbod en weet u precies waar u aan toe bent. En dat is wel zo prettig.

Uw NVM-makelaar
Makelaardij Hoekstra is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), dit biedt u als klant vele voordelen. Wilt u een huis kopen met behulp van onze expertise? Maak dan nu een afspraak met één van onze makelaars!

Aankoopmakelaar