Verhuiswens?
Vis niet achter het net met
aankoopmakelaar Hoekstra!

Waarom een aankoopmakelaar?

Je krijgt meer voor elkaar met een
Hoekstra Aankoopmakelaar!

Waarom een aankoopmakelaar?

Een aankoopmakelaar is onmisbaar bij de aankoop van een huis.

Ook in Friesland schakelen telkens meer zoekers een aankoopmakelaar in. Wij horen u nu denken; ‘Maar wat doet zo’n aankoopmakelaar dan precies?’ en ‘Is het inschakelen van een aankoopmakelaar mijn geld wel waard?’. In deze  huizenmarkt wilt u slim kunnen handelen. En met een Hoekstra Aankoopmakelaar bent u de rest net dat ene stapje voor. Hoe? 

 

Onze aankoopmakelaars weten als eerste welke woningen er op de markt komen, nog voordat deze op Funda verschijnen. Dit houdt uw aankoopmakelaar scherp voor u in de gaten, zodat hij meteen en als eerste kan reageren op woningen die voldoen aan uw woonwensen. Daarnaast zijn wij meer dan 35 jaar actief en kennen onze aankoopmakelaars de Friese huizenmarkt als geen ander. Met ons enorme netwerk zorgen wij ervoor dat wij het juiste huis bij de juiste koper krijgen. Zoveel ervaring is uniek en biedt deskundigheid waarop u echt mag vertrouwen.

Het juiste huis voor de juiste prijs

Bezichtigen, bieden en onderhandelen, er komt een hoop op u af.

De huizenmarkt is bijna altijd wel in beweging. Waar voorheen tienduizenden euro’s op een huis werden overboden, lijkt er steeds meer ruimte te ontstaan voor nieuwe kopers. Twijfelt u nog om de stap naar kopen te zetten? Dan is dit het juiste moment om een Hoekstra Aankoopmakelaar in te schakelen. Onze Friese nuchterheid zorgt ervoor dat wij ons niet gek laten maken. Als koper bent u juist nu in het voordeel om te kunnen onderhandelen over de gewenste prijs. Deze onderhandelingen voeren wij als aankoopmakelaar graag in uw plaats. Zo koopt u een woning tegen een zo laag mogelijke prijs en met de meest gunstige voorwaarden.

10Verkoper de Bazuin 7
Lees verder

"Kennis van de huidige markt"

Kennis van de huidige markt... lees hele review

Wij zijn de sleutel tot uw nieuwe huis

Deskundig en realistisch

Om u het juiste advies te geven, is kennis van de woningmarkt nodig.

Onze makelaars weten precies wat er speelt en hebben veel kennis is huis. De basis voor een eerlijk en realistisch advies. Hij biedt alles wat je van een deskundige en ervaren makelaar mag verwachten met kennis van de lokale en regionale markt, publiek recht, privaat recht en bouwkunde. Daarnaast kan hij makkelijk één van de andere specialisten die Hoekstra in huis heeft inschakelen. Wat dacht u van een nieuwbouwmakelaar, een taxateur, een vastgoedbeheerder of een bedrijfsmakelaar? Als aankoopmakelaar behartigen we alleen úw belangen.

Stap 1

Een geschikt huis zoeken

Stap 2

De bezichtiging van het huis

Stap 3

Onderzoek naar de staat van het huis

Stap 4

Onderhandeling met juiste biedstrategie

Stap 5

Ondertekening koopakte

Stap 6

De notaris

Wat kost het?

Een passend aanbod zo weet u precies waar u aan toe bent.

Indien wij een huis voor u mogen aankopen, betaalt u een courtage. Deze wordt in overleg bepaald en dit is onder meer afhankelijk van het aantal woningen dat u wilt bekijken en bij welke stappen u advies nodig heeft. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek zetten we de mogelijkheden en kosten graag voor u op een rij. Zo krijgt u eerst een passend aanbod en weet u precies waar u aan toe bent. Dat is wel zo prettig.

NVM Aankoopmakelaar

Makelaardij Hoekstra is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), dit biedt u als klant vele voordelen. Wilt u een huis kopen met behulp van onze expertise? Vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan contact met u op voor het plannen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Aanmelden aankoopmakelaar

Aankoopmakelaar