1. Home
  2. Professionele taxatie

Professionele taxatie

Een nauwkeurige taxatie van uw woning

Een professionele taxatie van uw huis kan om meerdere redenen noodzakelijk zijn. Bijvoorbeeld voor de aanvraag van een hypotheek, fiscale doeleinden of voor het afsluiten van een opstalverzekering. Wat het doel ook is, Makelaardij Hoekstra is er voor al uw taxaties.

NVM-makelaar

Wij staan als NVM-makelaar ingeschreven in het register van het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) en het Taxatie Management Instituut (TMI) en zijn daarmee gecertificeerd makelaar. Dit betekent dat onze makelaars uw huis professioneel kunnen taxeren: nauwkeurig en betrouwbaar. Tevens zijn wij aangesloten bij de NWWI en taxateursunie. Kortom: bij Hoekstra bent u verzekerd van een optimale taxatie van uw woning.

Uniforme norm

Als NVM-makelaar hanteren wij tijdens het taxeren allen de zelfde norm voor het vaststellen van de oppervlakten. Deze uniforme meetwijze heeft als voordeel dat NVM-taxaties op dezelfde manier plaatsvinden en wij over meer referenties beschikken dan een niet NVM-makelaar.

Altijd actueel

Met meer dan 30 jaar ervaring is Makelaardij Hoekstra echt goed op de hoogte van de actuele regionale situatie op de woningmarkt. Bovendien kennen wij als NVM-makelaar de actuele marktontwikkelingen. Dit is essentieel voor een optimale taxatie van uw huis.

Kosten Taxatie

De kosten van een taxatierapport zijn afhankelijk van het gewenste type taxatierapport. Wilt u meer weten over de taxatie van uw huis? Neem dan contact op met één van onze deskundige taxateurs.