Entreevilla 14

8941 Leeuwarden - € 555.000,-

Bekijk alle 7 foto's

€ 555.000,-

Onder optie

Entreevilla, bouwnummer 14 met eigen aanlegsteiger!

De entreevilla’s liggen op de hoeken van het entreeplein en markeren zo de centrale toegang van Haveneiland. Met een woonoppervlakte van maar liefst 162 m2 heb je nooit ruimte tekort. Door de rechte wanden op de 2e verdieping is
hier genoeg plek voor een enorme berging/techniekruimte en 2 extra kamers. Bouwnummer 14, uitgevoerd als hoekwoning, ligt direct aan open vaarwater en heeft een eigen aanlegsteiger. Bouwnummer 9, uitgevoerd als twee-onderéén-kapwoning, ligt aan de kade en heeft een geweldig uitzicht op het Van Harinxmakanaal.

Specificaties:
Aantal woonlagen: 3
Woonoppervlakte: 162 m²
1e verdieping uitgevoerd met
3 slaapkamers en een badkamer
2e verdieping uitgevoerd met 2 extra kamers en een grote berging/techniekruimte
Eén eigen parkeerplaats

Of je nu vanaf je eigen steiger aan boord stapt van je eigen sloep of afmeert in de haven, In Haveneiland woon je rondom aan het water. Op een warme avond nog even samen een drankje doen op je terras of in de haven? Of in de ochtend in alle stilte uitgebreid ontbijten met uitzicht over het kabbelende water? Het kan allemaal. Dankzij de aanleg van de Middelseefeart is het Van Harinxmakanaal bovendien direct te bereiken en kun je vanaf daar werkelijk alle kanten opvaren. Wat een vrijheid!

De stoere woningen in Haveneiland tellen drie of vier woonlagen en hebben afwisselend verschillende grote en kleine dakvlakken welke bedekt zijn met antraciete keramische dakpannen die elkaar speels afwisselen. Het metselwerk is uitgevoerd in een warme roodbruine kleur baksteen, met veel karakteristieke details en een plint van staand metselwerk die weer mooi matchen met de stoere architectuur van de woningen. De woningen aan de zuid- en westzijde worden voorzien van een eigen aanlegsteiger. Het hoogteverschil tussen de steiger en de tuin wordt daar overbrugd met betonnen keerwanden en trappen die weer mooi matchen met de betonnen plinten van de bebouwing.

Het fijne aan nieuwbouw is natuurlijk dat jij de allereerste bewoner bent! Alles is hagelnieuw en lekker fris. Als je straks de sleutel van jouw nieuwe woning in Haveneiland krijgt, hoef je deze alleen nog maar naar jouw smaak in te richten. En last but not least; jouw nieuwe plek voldoet aan alle duurzaamheidseisen van deze tijd, waardoor je heerlijk comfortabel woont en je energiekosten een stuk lager zijn. Jouw woning is volledig gasloos en energiezuinig, uitstekend geïsoleerd en voorzien van zonnepanelen, vloerverwarming en -koeling en een eigen luchtwaterwarmtepomp. De gebruikte materialen zijn duurzaam en onderhoudsarm.

Mocht je interesse hebben, kijk dan op de projectwebsite haveneiland of neem contact met ons op E: nieuwbouw@makelaardijhoekstra.nl of T. 058 – 233 7382

Kenmerken

Overdracht

Status
Onder optie
Koopprijs
€ 555.000,-

Bouwvorm

Soort object
Woonhuis
Soort woning
eengezinswoning
Type woning
Eindwoning
Kwaliteit woning
normaal
Liggingen
aan water, in woonwijk

Indeling

Woonoppervlakte
160 m2
Inhoud
630 m3
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Aantal verdiepingen
3

Buitenruimte

Tuin
achtertuin

Bergruimte

Schuur / Berging
vrijstaand hout

Parkeergelegenheid

Garage
geen garage

Dak

Soort dak
plat dak
Materiaal dak
bitumineuze dakbedekking

Voorzieningen

Ja
Toilet, douche, wastafel
Ja

Kaart

Buurt

Lees meer over In 8 stappen naar een nieuwbouwhuis

In 8 stappen naar een nieuwbouwhuis

Lees meer over Van nieuwbouw naar huur en verkoop

Van nieuwbouw naar huur en verkoop