1. Home
  2. Reparatieverzoek

Reparatieverzoek

Heeft u een onderhoudsprobleem of klacht? Laat het ons weten door onderstaande formulier in te vullen of te bellen naar 058 – 233 7 300.

Indien u een foto van het probleem kunt maken, deze graag per e-mail toesturen.

Maatregelen reparatieverzoeken omtrent het Coronavirus
In verband met de aangescherpte maatregelen die het kabinet heeft genomen ter bestrijding van het Coronavirus kunnen wij alleen noodzakelijke werkzaamheden (spoed) uitvoeren.

De gezondheid van onze klanten en onze medewerkers staat voorop. Bij het uitvoeren van noodzakelijke werkzaamheden (spoed) worden de richtlijnen van het RIVM gevolgd.

​​​Spoedreparatie of noodgeval? Bel ons!
U kunt ons voor spoedreparaties en noodgevallen per telefoon bereiken op 058 – 233 7 300. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een gaslek, ernstige lekkage, een CV die uitvalt of als u geen warm of stromend water heeft.

Spoedafspraak? Bescherm uw en onze gezondheid
Als wij een spoedafspraak met u hebben, vragen wij vooraf of u geen verschijnselen van het Coronavirus heeft. Heeft u klachten zoals verkoudheid, hoesten of koorts? Dan zijn wij genoodzaakt om de afspraak op een ander moment in te plannen.

Overige reparatieverzoeken
Alle niet-dringende reparatiemeldingen kunt u ook gewoon aan ons door blijven geven. In overleg met u zal de onderhoudspartij voor deze werkzaamheden een afspraak met u inplannen. Onder bepaalde voorwaarden kunnen sommige werkzaamheden gewoon doorgaan.

U bereikt ons op de volgende manieren

  • Het formulier voor een reparatieverzoek op onze website invullen
  • Online bereikbaar via onze Facebookchat
  • Bellen via het telefoonnummer 058 – 233 7 300
  • Een email sturen naar td@hoekstravastgoedbeheer.nl

Bereikbaarheid van onze vestigingen
Onze vestigingen zijn geopend maar onze voorkeur gaat op dit moment uit naar digitaal contact. U kunt ons een bericht sturen via de e-mail of via Facebook Messenger. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen via 058 – 233 7 300.

Andere maatregelen
We brengen de hygiënemaatregelen extra onder de aandacht bij onze medewerkers. En voor iedereen gelden de volgende maatregelen van het RIVM die helpen om verspreiding van het virus te voorkomen:

  • Was uw handen regelmatig
  • Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Houd 1,5 meter afstand