1. Home
  2. Huren bij Hoekstra

Huren bij Hoekstra

Op zoek naar een huurwoning?

Wilt u een woning huren? Zoiets doet u natuurlijk niet dagelijks. Dus alle ins en outs kunt u niet echt kennen. Professionele ondersteuning is dan ook essentieel. Die biedt Hoekstra Vastgoedbeheer.

Wij kennen de huurmarkt in Nederland heel goed en geven een helder advies. Met meer dan 30 jaar ervaring weten wij alles over het huren in de Friese dorpen en steden en daarbuiten. Deze ervaring en expertise gebruiken wij om u het beste huuradvies te geven. Wij brengen uw wensen in kaart en gaan vervolgens samen op zoek naar uw ideale huurwoning.

Aan welke voorwaarden dien ik als nieuwe huurder te voldoen?

Om in aanmerking te komen voor een huurwoning dient u rekening te houden met een aantal huurvoorwaarden die door onze opdrachtgevers worden gehanteerd. De huurperiode van een huurwoning is minimaal één jaar. Wanneer u reageert op een woning in ons aanbod  zullen wij toetsen of u aan onderstaande voorwaarden kunt voldoen.

Voorwaarden

De eigenaar van een complex bepaalt aan welke eisen u als huurder moet voldoen. Dit verschilt per eigenaar en dus per complex. Wij informeren u hier graag verder over. Daarnaast gelden er voor zelfstandigen en gepensioneerden andere uitgangspunten. Deze zullen per aanvraag worden beoordeeld. Zelfstandigen dienen bovendien een bankgarantie van drie maanden huur te overleggen.

Te ontvangen gegevens
Indien u in aanmerking komt voor de woning van uw voorkeur dienen wij de navolgende gegevens te ontvangen. Na ontvangst van onderstaande gegevens is een inschrijving compleet en zullen wij uw gegevens toetsen en nagaan of wij u een woning kunnen toewijzen.
    • Indien in loondienst: een werkgeversverklaring en 3 recente loonstroken en 3 recente bankafschriften, waarop salarisstortingen te zien zijn.
    • Als zelfstandig ondernemer: een beknopte winst/verliesrekening van de afgelopen drie jaar en de inschrijving van de KVK.
    • Indien gepensioneerd: gegevens van uw AOW en/of pensioen.
    • Een verhuurdersverklaring, indien u een huurwoning bewoont. Deze kunt u laten invullen of is verkrijgbaar bij uw huidige verhuurder.
  • Een hypotheekverklaring, indien u een koopwoning bezit. Deze is verkrijgbaar bij uw hypotheekverstrekker. Indien uw woning verkocht is ontvangen wij tevens een kopie van het (voorlopige) koopcontract.

Een aanvraag van een huurwoning kan zonder opgaaf van reden worden afgewezen.

Huren bij Hoekstra

Hoekstra Vastgoedbeheer heeft een ruim aanbod huurwoningen. Heeft u ons aanbod bekeken en zit er geen passende huurwoning voor u tussen? Schrijf u dan nu bij ons in met uw zoekopdracht. Dan blijft u up-to-date met het meest actuele aanbod. U krijgt na inschrijving een e-mail met de gegevens voor uw eigen zoekportaal. Ook krijgt u aan de hand van uw zoekopdracht ons meest actuele aanbod toegestuurd: toegespitst op uw specifieke woonwensen.

In verband met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) bewaren wij uw inschrijving maximaal vier weken.