1. Home
  2. Nieuwbouw
  3. Haveneiland (Middelsee)
  4. Stadswoning met aanlegsteiger 20

Stadswoning met aanlegsteiger 20

8941 Leeuwarden - € 405.000,-

Bekijk alle 7 foto's

€ 405.000,-

Onder optie

Stadswoning met aanlegsteiger bnr. 20

Bij deze stadswoningen van 2 of 3 woonlagen worden de parkeerplaatsen, pad naar de voordeur, aanlegsteigers, keerwanden, groen en hagen aangelegd tijdens de bouw, wat gelijk een mooi plaatje oplevert. En dat scheelt ook nog eens geld na oplevering. Je voor- en achtertuin zijn al zo goed als klaar. De tuin is gelegen op het zuiden en direct aan het water. Je stapt hier dus zo vanaf je eigen aanlegsteiger in je bootje. De woningen hebben 1 of 2 eigen parkeerplaatsen aan de leefstraat. Een veilige plek om te spelen en een plek om je buren te ontmoeten.

specificaties:
Aantal woonlagen: 2 of 3
Woonoppervlakte van 113 – 151 m²
Met eigen aanlegsteiger,
direct aan open vaarwater
1e verdieping: 3 slaapkamers en een badkamer
2e verdieping (waar van toepassing):
1 of 2 extra kamers en een berging
1 of 2 eigen parkeerplaatsen

Of je nu vanaf je eigen steiger aan boord stapt van je eigen sloep of afmeert in de haven, In Haveneiland woon je rondom aan het water. Op een warme avond nog even samen een drankje doen op je terras of in de haven? Of in de ochtend in alle stilte uitgebreid ontbijten met uitzicht over het kabbelende water? Het kan allemaal. Dankzij de aanleg van de Middelseefeart is het Van Harinxmakanaal bovendien direct te bereiken en kun je vanaf daar werkelijk alle kanten opvaren. Wat een vrijheid!

De stoere woningen in Haveneiland tellen drie of vier woonlagen en hebben afwisselend verschillende grote en kleine dakvlakken welke bedekt zijn met antraciete keramische dakpannen die elkaar speels afwisselen. Het metselwerk is uitgevoerd in een warme roodbruine kleur baksteen, met veel karakteristieke details en een plint van staand metselwerk die weer mooi matchen met de stoere architectuur van de woningen. De woningen aan de zuid- en westzijde worden voorzien van een eigen aanlegsteiger. Het hoogteverschil tussen de steiger en de tuin wordt daar overbrugd met betonnen keerwanden en trappen die weer mooi matchen met de betonnen plinten van de bebouwing.

Het fijne aan nieuwbouw is natuurlijk dat jij de allereerste bewoner bent! Alles is hagelnieuw en lekker fris. Als je straks de sleutel van jouw nieuwe woning in Haveneiland krijgt, hoef je deze alleen nog maar naar jouw smaak in te richten. En last but not least; jouw nieuwe plek voldoet aan alle duurzaamheidseisen van deze tijd, waardoor je heerlijk comfortabel woont en je energiekosten een stuk lager zijn. Jouw woning is volledig gasloos en energiezuinig, uitstekend geïsoleerd en voorzien van zonnepanelen, vloerverwarming en -koeling en een eigen luchtwaterwarmtepomp. De gebruikte materialen zijn duurzaam en onderhoudsarm.

Mocht je interesse hebben, kijk dan op de projectwebsite haveneiland of neem contact met ons op E: nieuwbouw@makelaardijhoekstra.nl of T. 058 – 233 7382

Kenmerken

Overdracht

Status
Onder optie
Koopprijs
€ 405.000,-

Bouwvorm

Soort object
Woonhuis
Soort woning
eengezinswoning
Type woning
Tussenwoning
Kwaliteit woning
normaal
Liggingen
in woonwijk, aan vaarwater

Indeling

Woonoppervlakte
112 m2
Inhoud
416 m3
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Aantal verdiepingen
2

Buitenruimte

Tuin
achtertuin, voortuin

Bergruimte

Schuur / Berging
aangebouwd steen

Parkeergelegenheid

Garage
geen garage

Dak

Soort dak
plat dak
Materiaal dak
bitumineuze dakbedekking

Voorzieningen

Ja
Toilet, douche, wastafel
Ja

Kaart

Buurt

Lees meer over In 8 stappen naar een nieuwbouwhuis

In 8 stappen naar een nieuwbouwhuis

Lees meer over Van nieuwbouw naar huur en verkoop

Van nieuwbouw naar huur en verkoop