Brede stadswoning 12

8941 Leeuwarden - € 399.500,-

Bekijk alle 7 foto's

€ 399.500,-

Onder optie

Brede stadswoning, bnr. 12

Deze brede stadswoningen grenzen aan het groen aangelegde entreeplein dat fraai bestraat is. Voor de woningen ligt een iets verhoogde Delftse stoep, zodat je voor je woning een gezellig zitje kunt creëren. Een fijne plek om in de ochtend of juist de avond te genieten van de zon. De woningen zijn extra breed, waardoor alles automatisch extra ruim aanvoelt. Dat ervaar je ook in de grote tuin. Hier is genoeg plek over voor een mooie uitbouw op de begane grond.
De 1e verdieping is ingedeeld in 3 slaapkamers en een badkamer. Op de 2e verdieping heb je nog eens 2 extra
kamers en een techniekruimte/berging.

Specificaties:
Aantal woonlagen: 3
Woonoppervlakte van 128 – 131 m²
Ligging aan het mooi aangelegde entreeplein
Aantal slaapkamers: 3
2 extra kamers op de ingedeelde zolder
Eén eigen parkeerplaats pal voor de deur
Grote achtertuin

Of je nu vanaf je eigen steiger aan boord stapt van je eigen sloep of afmeert in de haven, In Haveneiland woon je rondom aan het water. Op een warme avond nog even samen een drankje doen op je terras of in de haven? Of in de ochtend in alle stilte uitgebreid ontbijten met uitzicht over het kabbelende water? Het kan allemaal. Dankzij de aanleg van de Middelseefeart is het Van Harinxmakanaal bovendien direct te bereiken en kun je vanaf daar werkelijk alle kanten opvaren. Wat een vrijheid!

De stoere woningen in Haveneiland tellen drie of vier woonlagen en hebben afwisselend verschillende grote en kleine dakvlakken welke bedekt zijn met antraciete keramische dakpannen die elkaar speels afwisselen. Het metselwerk is uitgevoerd in een warme roodbruine kleur baksteen, met veel karakteristieke details en een plint van staand metselwerk die weer mooi matchen met de stoere architectuur van de woningen. De woningen aan de zuid- en westzijde worden voorzien van een eigen aanlegsteiger. Het hoogteverschil tussen de steiger en de tuin wordt daar overbrugd met betonnen keerwanden en trappen die weer mooi matchen met de betonnen plinten van de bebouwing.

Het fijne aan nieuwbouw is natuurlijk dat jij de allereerste bewoner bent! Alles is hagelnieuw en lekker fris. Als je straks de sleutel van jouw nieuwe woning in Haveneiland krijgt, hoef je deze alleen nog maar naar jouw smaak in te richten. En last but not least; jouw nieuwe plek voldoet aan alle duurzaamheidseisen van deze tijd, waardoor je heerlijk comfortabel woont en je energiekosten een stuk lager zijn. Jouw woning is volledig gasloos en energiezuinig, uitstekend geïsoleerd en voorzien van zonnepanelen, vloerverwarming en -koeling en een eigen luchtwaterwarmtepomp. De gebruikte materialen zijn duurzaam en onderhoudsarm.

Mocht je interesse hebben, kijk dan op de projectwebsite haveneiland of neem contact met ons op E: nieuwbouw@makelaardijhoekstra.nl of T. 058 – 233 7382

Kenmerken

Overdracht

Status
Onder optie
Koopprijs
€ 399.500,-

Bouwvorm

Soort object
Woonhuis
Soort woning
eengezinswoning
Type woning
Tussenwoning
Kwaliteit woning
normaal
Liggingen
in woonwijk

Indeling

Woonoppervlakte
131 m2
Inhoud
468 m3
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1
Aantal verdiepingen
3

Buitenruimte

Tuin
achtertuin, voortuin

Bergruimte

Schuur / Berging
vrijstaand hout

Parkeergelegenheid

Garage
geen garage

Dak

Soort dak
plat dak
Materiaal dak
bitumineuze dakbedekking

Voorzieningen

Ja
Toilet, douche, wastafel
Ja

Kaart

Buurt

Lees meer over In 8 stappen naar een nieuwbouwhuis

In 8 stappen naar een nieuwbouwhuis

Lees meer over Van nieuwbouw naar huur en verkoop

Van nieuwbouw naar huur en verkoop