Kadewoning 2

8941 Leeuwarden - € 429.500,-

Bekijk alle 7 foto's

€ 429.500,-

Onder optie

Kadewoning 2

In de kadewoning woon je heerlijk rustig en eersterangs aan het water. Voor de voordeur ligt je eigen stoep – grenzend
aan de openbare kade – waar je vanaf een bankje in alle rust van het uitzicht geniet, omdat er alleen bestemmingsverkeer komt. Op de 1e verdieping vind je 3 slaapkamers en op de 2e verdieping vind je nog eens 1 of 2 extra kamers en een techniekruimte.
De keuken bevindt zich aan de kant van de kade en biedt uitzicht op het Harinxmakanaal. De woonkamer geeft toegang tot de zonnige achtertuin op het zuiden. De achtertuin grenst aan de rustige leefstraat waar kinderen veilig kunnen spelen en je je buren ontmoet.

Specificaties:
Geweldig uitzicht over het Van Harinxmakanaal
Aantal woonlagen: 3
Woonoppervlakte van 127 – 139 m2
Aantal slaapkamers: 3
Ingedeelde zolder
Eigen parkeerplaats

Of je nu vanaf je eigen steiger aan boord stapt van je eigen sloep of afmeert in de haven, In Haveneiland woon je rondom aan het water. Op een warme avond nog even samen een drankje doen op je terras of in de haven? Of in de ochtend in alle stilte uitgebreid ontbijten met uitzicht over het kabbelende water? Het kan allemaal. Dankzij de aanleg van de Middelseefeart is het Van Harinxmakanaal bovendien direct te bereiken en kun je vanaf daar werkelijk alle kanten opvaren. Wat een vrijheid!

De stoere woningen in Haveneiland tellen drie of vier woonlagen en hebben afwisselend verschillende grote en kleine dakvlakken welke bedekt zijn met antraciete keramische dakpannen die elkaar speels afwisselen. Het metselwerk is uitgevoerd in een warme roodbruine kleur baksteen, met veel karakteristieke details en een plint van staand metselwerk die weer mooi matchen met de stoere architectuur van de woningen. De woningen aan de zuid- en westzijde worden voorzien van een eigen aanlegsteiger. Het hoogteverschil tussen de steiger en de tuin wordt daar overbrugd met betonnen keerwanden en trappen die weer mooi matchen met de betonnen plinten van de bebouwing.

Het fijne aan nieuwbouw is natuurlijk dat jij de allereerste bewoner bent! Alles is hagelnieuw en lekker fris. Als je straks de sleutel van jouw nieuwe woning in Haveneiland krijgt, hoef je deze alleen nog maar naar jouw smaak in te richten. En last but not least; jouw nieuwe plek voldoet aan alle duurzaamheidseisen van deze tijd, waardoor je heerlijk comfortabel woont en je energiekosten een stuk lager zijn. Jouw woning is volledig gasloos en energiezuinig, uitstekend geïsoleerd en voorzien van zonnepanelen, vloerverwarming en -koeling en een eigen luchtwaterwarmtepomp. De gebruikte materialen zijn duurzaam en onderhoudsarm.

Mocht je interesse hebben, kijk dan op de projectwebsite haveneiland of neem contact met ons op E: nieuwbouw@makelaardijhoekstra.nl of T. 058 – 233 7382

Kenmerken

Overdracht

Status
Onder optie
Koopprijs
€ 429.500,-

Bouwvorm

Soort object
Woonhuis
Soort woning
eengezinswoning
Type woning
Tussenwoning
Kwaliteit woning
normaal
Liggingen
in woonwijk

Indeling

Woonoppervlakte
139 m2
Inhoud
509 m3
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Aantal verdiepingen
3

Buitenruimte

Tuin
achtertuin, voortuin

Bergruimte

Schuur / Berging
vrijstaand hout

Parkeergelegenheid

Garage
geen garage

Dak

Soort dak
plat dak
Materiaal dak
bitumineuze dakbedekking

Voorzieningen

Ja
Toilet, douche, wastafel
Ja

Kaart

Buurt

Lees meer over In 8 stappen naar een nieuwbouwhuis

In 8 stappen naar een nieuwbouwhuis

Lees meer over Van nieuwbouw naar huur en verkoop

Van nieuwbouw naar huur en verkoop