1. Home
  2. Nieuwbouw
  3. Heerenveen – Natuurlijk Skoatterwald

Natuurlijk Skoatterwald

  • Projectwebsite: www.natuurlijk-skoatterwald.nl

Beschikbaarheid

6 woningen verkocht

Beschikbaarheid

6 woningen verkocht

Natuurlijk Skoatterwald

Natuurlijk Skoatterwald

20 duurzame en complete woningen incl. keuken en sanitair, klaar voor jouw toekomst!

In de ruim opgezette woonwijk Skoatterwald worden 12 twee-onder-eenkapwoningen en 8 rijwoningen gerealiseerd met bijzondere aandacht voor de architectuur. Klaar voor jouw toekomst want de woningen worden duurzaam en energiezuinig gebouwd. Een gasrekening die door het dak gaat? Niet in Natuurlijk Skoatterwald! Alle woningen worden zeer duurzaam, energiezuinig en gasloos gebouwd. De woning koop je inclusief warmtepomp en zonnepanelen. Zie jij jezelf al wonen in Skoatterwald?

12 twee-onder-een-kapwoningen type Leemburg
Type Leemburg heeft verschillende varianten. Zo zijn bouwnummers 2, 3, 6, 15, 16, 17 en 20 voorzien van een erker aan de voorzijde waardoor ze groter zijn! Ook hebben sommige huizen de woonkamer aan de tuinzijde en andere juist de keuken aan de tuinzijde. Zo zit er altijd een woning tussen die bij je past! De woning heeft drie slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping en een vrij indeelbare zolderverdieping. Verder biedt de woning een berging en een eigen oprit voor je auto.

4 hoekwoningen type Castelein
Er zijn 4 hoekwoningen in het plan. De 2 binnenste hoekwoningen hebben een erker aan de zijkant waardoor je woonkamer een stuk groter is! De woning heeft drie slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping en een ruime vrij in te delen zolder verdieping De woningen zijn inclusief complete keuken, badkamer en toiletruimte. De tuinen zijn gelegen op het zonnige zuid-westen, hier geniet je heerlijk van het zonnetje!

4 Tussenwoningen type Wijnhout
Er zijn 4 tussenwoningen type Wijnhout. De woning heeft drie slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping en een vrij indeelbare zolderverdieping. De woningen zijn inclusief complete keuken, badkamer en toiletruimte.

Skoatterwald heeft het gewoon.
De jongste wijk van Heerenveen is niet alleen een prachtige plek vol groen en rust, alles is ook nog eens lekker dichtbij. Je hebt alle denkbare voorzieningen in de buurt zoals basisscholen en school voor voortgezet onderwijs, de supermarkt, een bioscoop en het zwembad. En de talloze recreatiemogelijkheden maken iedere dag bijzonder. Ben je een natuurliefhebber? Ga dan voor een frisse wandeling in parkgebied Oranjewoud, het koninklijk bos en wandelgebied. Het Museum Belvédère voor moderne en hedendaagse kunst toont een collectie kunstwerken van belangrijke Friese schilders.

Jouw nieuwe woonbeleving ontdek je in Skoatterwald. Met het centrum van Heerenveen op 10 minuten afstand leef je in een rustgevende omgeving, waar wonen, water en groen op een bijzondere manier verwezen zijn. Skoatterwald heeft het gewoon. Wonen in het groen, fietsend naar de stad. Dat is natuurlijk Skoatterwald!

Wil je op de hoogte blijven van dit project? Schrijf je dan in via de projectwebsite, Natuurlijk Skoatterwald.

1 van de fotos

Bouwnummers in de Natuurlijk Skoatterwald

Leemburg 16

€ 500.000,-

Heerenveen

Status: Verkocht

woonoppervlakte: 138 m2

Leemburg 15

€ 483.198,-

Heerenveen

Status: Verkocht

woonoppervlakte: 138 m2

Leemburg 6

€ 507.750,-

Heerenveen

Status: Verkocht

woonoppervlakte: 138 m2

Leemburg 3

€ 485.948,-

Heerenveen

Status: Verkocht

woonoppervlakte: 138 m2

Leemburg 2

€ 479.250,-

Heerenveen

Status: Verkocht

woonoppervlakte: 142 m2

Leemburg 1

€ 430.498,-

Heerenveen

Status: Verkocht

woonoppervlakte: 132 m2

Lees meer over In 8 stappen naar een nieuwbouwhuis

In 8 stappen naar een nieuwbouwhuis

Lees meer over Van nieuwbouw naar huur en verkoop

Van nieuwbouw naar huur en verkoop