1. Home
  2. Nieuwbouw
  3. Heerenveen – Mooi Skoatterwald – Wonen yn ‘t Wiid – fase 2

Mooi Skoatterwald - Wonen yn 't Wiid - fase 2

Mooi Skoatterwald - Wonen yn 't Wiid - fase 2

De verkoop van Mooi Skoatterwald – Wonen yn ‘t Wiid – fase 2
start op woensdag 10 juli 2024, 16.30 uur;
dit betreft de bouwnummers 19 t/m 40

Vanaf 10 juli, 16.30 uur is het mogelijk om op mooiskoatterwald.nl alle verkoopdocumenten te downloaden. Daar staat ook het inschrijfformulier tussen waarmee je je kunt inschrijven voor de verschillende bouwnummers van Mooi Skoatterwald – Wonen yn ‘t Wiid deel 2.

*Aangenaam dorps en met kijk op het Friese landschap
*Wandel vanuit je achtertuin naar de bossen van Oranjewoud
*Binnen 10 minuten op de fiets in het centrum van Heerenveen
*Op 4 minuten rijden van knooppunt A7 en A32

In het toch al fraaie Mooi Skoatterwâld is dit straks een ruim opgezet, gevarieerd buurtje. Met alleen vrijstaande en half vrijstaande woningen. De 12 vrijstaande woningen liggen aan het water, de halfvrijstaande grenzen aan een parkje met wandelpaden. De huizen zijn bijna allemaal verschillend, met een eigen uitstraling. Dat geeft de straat een speelse, afwisselende aanblik.

Wat ze gemeen hebben: energiezuinig en aangenaam duurzaam.
Goed om te weten: de vrijstaande woningen zijn levensloopbestendig te maken, met een badkamer en slaapkamer op de begane grond. Nog een optie: (tijdelijk) een aparte werkkamer of speelkamer voor de kinderen. Ook in de half vrijstaande woningen is er in de living genoeg ruimte voor een werkhoek of speelhoek.

De twee hoofdtypes zijn: vrijstaand (aan het water) en half vrijstaand. Daarbinnen nog veel variatie, dus voor bijna elke smaak en elke woonwens is er iets om uit te kiezen.

Woonoppervlakte van 126 m² tot maar liefst 197 m². Eigen perceel vanaf circa 386 m².

Elke woning heeft 2 parkeerplaatsen met eigen carport én ruime berging. Ruim mag je hier opvatten als écht ruim: de halfvrijstaande woningen hebben een berging van 13 m² en de vrijstaande woningen een berging van 28 m². Dat is bovengemiddeld groot.

De tuinen zijn beschut en liggen aan een binnenterrein. Voor de afscheiding daar zorgt de ontwikkelaar; alleen de tuinafscheiding tussen de eigen tuin en die van de buren bepaal je zelf.

1 van de fotos

Lees meer over In 8 stappen naar een nieuwbouwhuis

In 8 stappen naar een nieuwbouwhuis

Lees meer over Van nieuwbouw naar huur en verkoop

Van nieuwbouw naar huur en verkoop