1. Home
  2. Nieuwbouw
  3. Broek – Broek-Zuid – It Kromme Far

Broek-Zuid - It Kromme Far

Broek-Zuid - It Kromme Far

Broek Zuid, nog 2 kavels met woning te koop!
Kavel 61 (1079 m2) en kavel 81 (938 m2)

Ben je op zoek naar een bijzondere locatie om jouw droomhuis te bouwen? Dan is wonen in Broek Zuid in Joure echt iets voor jou! In Broek Zuid geniet je van wonen aan het water met een eigen aanlegsteiger en een directe verbinding met open vaarwater. Je stapt zo vanuit je huis de achtertuin in en hebt meteen toegang tot de prachtige Friese meren. Broek Zuid biedt een unieke omgeving om te wonen, met de natuur om je heen en alle benodigde voorzieningen binnen handbereik.

Er zijn nog 2 vrijstaande woningen te koop, gelegen op ruime kavels èn met een eigen aanlegsteiger! De woningen zijn energiezuinig en duurzaam en voldoen aan de BENG-eisen. Alle woningen zijn uitgerust met een luxe keuken met Siemens apparatuur en een complete badkamer met Villeroy & Boch sanitair!

Ons ervaren team staat klaar om je te begeleiden bij elke stap van het ontwerpproces. Samen zorgen we ervoor dat jouw woning perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften. Wil je een extra uitbouw of een slaap- en badkamer op de begane grond? Alles kan! Wij helpen je graag om jouw droomhuis werkelijkheid te maken. –>>De prijs van de woningen is op aanvraag omdat deze kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van de woning, de locatie, de materialen die worden gebruikt, de afwerking en eventuele specifieke wensen van de koper.

Op deze bijzondere locatie zijn kavels 61 en 81 (prijs op aanvraag) nog beschikbaar. Interesse? Neem dan contact op met Sjoerd Mulder van Makelaardij Hoekstra (058-233 7382).

1 van de fotos

Lees meer over In 8 stappen naar een nieuwbouwhuis

In 8 stappen naar een nieuwbouwhuis

Lees meer over Van nieuwbouw naar huur en verkoop

Van nieuwbouw naar huur en verkoop