1. Home
  2. Nieuwbouw
  3. Leeuwarden – Thús in Barrahûs

Thús in Barrahûs

Thús in Barrahûs

Binnenkort in de verkoop!

Heerlijk wonen in Middelsee
Thús in Barrahûs biedt 31 moderne appartementen, waarvan 4 exclusieve op de bovenste verdieping. Ruimtelijk vloeroppervlak van circa 70 m², elk uitgerust met een uitnodigend balkon van 8 m². Voor degenen die verlangen naar nét dat beetje extra, biedt het op de bovenste verdieping 4 exclusieve appartementen met maar liefst 80 m² aan woonplezier en een indrukwekkend balkon van 22 m².

Alle wegen leiden naar Thús in Barrahûs
Centraal gelegen in Middelsee is Thús in Barrahûs gemakkelijk bereikbaar. Met de fiets bereik je Leeuwarden via een optimale route die door het hele gebied loopt. De Overijsselselaan biedt met de auto een snelle verbinding met belangrijke snelwegen en binnen 10 minuten ben je in het hart van Leeuwarden. Toekomstige busverbindingen en een gepland treinstation zullen de toegankelijkheid nog verder vergroten.

De toegankelijkheid van deze wijk maakt het een aantrekkelijke optie voor iedereen die in de stad werkt of de regio wil verkennen. Alle voorzieningen van de gezellige binnenstad zijn binnen handbereik terwijl je tegelijkertijd de vrijheid ervaart van het wonen buiten de stad, midden in het groene landschap.

Groen, waterrijk en bruisend leven
Ontdek de nieuwste uitbreiding van Leeuwarden: Middelsee, direct onder het Van Harinxkanaal. Een uniek stadsdeel met zo’n 3.200 woningen, rijk aan water en groen. Je vindt er een haven, hippe horeca en er wordt ruimte gecreëerd voor natuur, bewegen, spelen, ontmoeten en creativiteit zodat er een leefbare woonwijk ontstaat voor alle bewoners. Zie jij jezelf hier al helemaal wonen? Schrijf je dan nu in en mis deze unieke kans niet!

1 van de fotos

Lees meer over In 8 stappen naar een nieuwbouwhuis

In 8 stappen naar een nieuwbouwhuis

Lees meer over Van nieuwbouw naar huur en verkoop

Van nieuwbouw naar huur en verkoop