1. Home
  2. Nieuwbouw
  3. Dokkum – Noarderstek

Noarderstek

  • Start Verkoop: zaterdag 22 juni
  • www.noarderstek.nl

Noarderstek

Noarderstek te Dokkum. Start verkoop 22 juni 2024

Gunstige locatie, veel woongenot.
Wonen in Dokkum, dan ben je sowieso al bevoorrecht. De huizen van het nieuwe buurtje Noarderstek komen bovendien op een heel plezierige plek: op loopafstand van het centrum, met in je achtertuin het weidse open land richting Lauwersmeergebied en Waddenzee.

Je bent thuis in één van de mooiste historische steden van het land, met alle comfort en duurzaamheid van smaakvolle nieuwbouw.

Bijzondere wijk met woningen en appartementen
Het wordt een hele mooie plek in Dokkum
De 110 woningen van Noarderstek komen op een plek die de meeste Dokkumers wel kennen; het terrein van voormalig tuincentrum Mollema. Net als de woningen, doet ook de directe woonomgeving denken aan een Jaren ’30 buurtje.

De veilinggebouwen maken plaats voor een blanco buurt, die helemaal opnieuw ingevuld kan worden, met openbaar groen, meer bomen, ruim opgezette straten. Net ten noorden van de Noordergracht, tussen De Veiling en de bestaande bebouwing, vrijstaande huizen aan de Aalsumervaart. Fijn voor een kalme avondwandeling tussen de weilanden en sloten: een kwartiertje naar de Sint-Catharinekerk in het ronde gehucht Aalsum, of toch nog even door naar Wetsens. Aan de zuidkant van de nieuwe buurt een appartementengebouw en een brede waterpartij, aan de westkant de huizen aan de Aalsumervaart. Vanaf de wijk is er een makkelijke verbinding met het historische centrum van Dokkum, een tunneltje.

Vrijstaande woningen.
Verschillende types om uit te kiezen en veel ruimte rondom en royale tuinen. Drie van de vier vrijstaande woningen komen aan de noordkant, met uitzicht op de velden en het vierde vrijstaande huis komt aan de oostkant van Noarderstek, op een extra groot perceel met veel privacy.

Twee onder één kap woningen.
Stoere huizen, dankzij de extra brede overstek van het dak, de brede raampartij en de robuuste kozijnen, plus fraaie details om het metselwerk te onderbreken met een licht accent.
Altijd met een eigen garage en parkeergelegenheid voor 2 auto’s op de oprit net zoals de vrijstaande woningen.

Rijwoningen.
De bouwstijl van de rijwoningen sluit harmonieus aan bij de overige huizen in de Noarderstek buurt. Dezelfde verfijning in de details, dezelfde kwaliteit in bouwmaterialen, zo krijg je een robuuste en degelijke uitstraling die gezien mag worden.
De hoekwoningen wijken soms licht af van de overige woningen in de rij, onder andere dankzij een andere kapvorm en de grootte van het perceel.

Appartementen.
Verdeeld over 4 woonlagen met gevels van roodbruine (genuanceerde) baksteen en deels bekleed met hout. De appartementen hebben een woonoppervlakte vanaf 75 m2, twee slaapkamers en balkon aan het water.
Op de begane grond van het gebouw bevinden zich de bergingen en parkeren is mogelijk achter het gebouw.

Heeft u interesse in dit project? Meld u aan als belangstellende op de website van Noarderstek of stel uw vragen aan ons.

1 van de fotos

Lees meer over In 8 stappen naar een nieuwbouwhuis

In 8 stappen naar een nieuwbouwhuis

Lees meer over Van nieuwbouw naar huur en verkoop

Van nieuwbouw naar huur en verkoop