1. Home
  2. Nieuwbouw
  3. Leeuwarden – Mix Cammingha – Melkema Staete

Mix Cammingha - Melkema Staete

Mix Cammingha - Melkema Staete

Appartementen in Mix Cammingha

31 mei organiseren we een informatiedag op de bouwlocatie voor belangstellenden van de woningen en de appartementen. Kom gezellig langs tussen 16.00 en 18.00 uur en bewonder de locatie, bekijk waar de woningen en appartementen komen én ontdek waar jij zou willen wonen. Het leuke is dat je op de plek kunt staan van misschien wel jouw toekomstige thuis.

Meer weten? Schrijf je in via de projectwebsite;

We maken de naam waar met een mix aan woningtypen. In Mix Cammingha komen, naast de prachtige gezinswoningen, ook 32 appartementen. Gebouw ‘Melkema Staete’ gaat medio juni in de verkoop, dus is het tijd om je meer te vertellen.

Het prachtige Melkema Staete is in de stijl van de woningen ontworpen en heeft dus ook heel mooie details in het metselwerk. Maar wat misschien nog wel belangrijker is, de ramen zijn heerlijk groot. Vanaf je bank en balkon is er vrij zicht op het groen en water voor de deur. De half verdiepte balkons liggen op het zuiden, waardoor je de hele dag beschut van de zon kunt genieten.

Er zijn 4 verschillende typen appartementen. Je hebt de keuze uit een hoekappartement van circa 99 m² of 110 m2, beide met 3 slaapkamers. Of kies voor een tussenappartement van circa 87 m² met 2 slaapkamers. Er zijn ook nog 3 tussenappartementen van circa 100 m² met 2 slaapkamers en een extra kamer. Deze derde kamer grenst direct aan de woonkamer en is heel geschikt om een tv-kamer of werkkamer van te maken. Iedereen heeft een vaste eigen parkeerplek achter het gebouw en een berging op de begane grond van het appartementengebouw.

Laat je gegevens achter als je op de hoogte gehouden wilt worden. Bij het aanmelden kun je aangeven dat je interesse uitgaat naar een appartement.

1 van de fotos

Lees meer over In 8 stappen naar een nieuwbouwhuis

In 8 stappen naar een nieuwbouwhuis

Lees meer over Van nieuwbouw naar huur en verkoop

Van nieuwbouw naar huur en verkoop