1. Home
  2. Nieuwbouw
  3. Leeuwarden – Haveneiland Fase 2 (Middelsee)

Haveneiland Fase 2 (Middelsee)

Haveneiland Fase 2 (Middelsee)

De pre-sale van fase 2 is gestart!

32 appartementen in diverse types
In het gebouw zijn naast de vijf startersappartementen en twee penthouses nog 25 appartementen ondergebracht in verschillende groottes. Niet alleen het gebouw zelf, ook ieder appartement is uniek. Het ene appartement heeft uitzicht op het Van Harinxmakanaal, het andere kijkt uit over de haven. Ze hebben een overdekte buitenruimte, een ruim balkon of een groot dakterras. Omdat het een alzijdig gebouw is, liggen de buitenruimtes verspreid over de vier zijden. Kies je voor de ochtendzon op je terras of zie je de zon liever ondergaan? Wat opvalt, is dat de buitenruimtes een aanzienlijk formaat hebben. Alle slaapkamers hebben een mooi uitzicht, een fijn formaat en genoeg ruimte voor een inloopkast. De ruime badkamer is voorzien van luxe tegelwerk en sanitair. Ook is er een grote techniekruimte/berging in het appartement zelf. Wat alle appartementen gemeen hebben? De fantastische ligging, in een stoer pand aan de haven van Middelsee. Hier vind je alle comfort op een toplocatie en wil je nooit meer weg.

Alle appartementen zijn uitgerust met een warmtepomp met boiler die wordt aangesloten op de bodembron van het gebouw. In huis is het heerlijk aangenaam dankzij vloerverwarming en -koeling en dankzij het energiezuinige balansventilatiesysteem dat de lucht ververst. Jouw appartement wordt opgeleverd inclusief luxe tegelwerk en sanitair. In overleg met de kopersbegeleider kun je dit naar wens laten aanpassen.

Je parkeert je auto op het besloten binnenterrein op de begane grond. Vanaf deze zijde kom je het gebouw binnen. Feitelijk is dit de achterdeur; de hoofdtoegang voor het bezoek vind je aan de levendige havenzijde waar ruimte voor horecagelegenheden is gereserveerd op de begane grond. De invulling van de horeca is nog niet exact bekend. Gedacht wordt aan een leuke koffietent of lunchroom en een toprestaurant of grand café met een uitstekend terras aan de haven. Via het centrale trappenhuis met lift bereik je jouw appartement. Het gebouw wordt naar boven toe steeds slanker en eindigt op de 7e verdieping met twee penthouses.

Je kunt nu jouw voorkeur geven voor jouw favoriete appartement(en) via je persoonlijke account op de projectwebsite. Via de interactieve kaart vind je meer informatie over de specificaties, plattegronden en prijsranges.

1 van de fotos

Lees meer over In 8 stappen naar een nieuwbouwhuis

In 8 stappen naar een nieuwbouwhuis

Lees meer over Van nieuwbouw naar huur en verkoop

Van nieuwbouw naar huur en verkoop