1. Home
  2. Nieuwbouw
  3. Leeuwarden – Park west: Het Verlaat

Park west: Het Verlaat

Park west: Het Verlaat

START VERKOOP 28 JUNI 2024

Het Verlaat
58 Appartementen & 1 Exclusief penthouse

De woningtypes in Het Verlaat bestaan uit royale drie- en vierkamerappartementen met woonoppervlaktes van circa 57 tot 118 m² en Het Penthouse, verdeeld over 11 verdiepingen. De woningen zijn hoogwaardig afgewerkt en zijn al voorzien van een comfortabele badkamer, een eigen buitenruimte in de vorm van een wintertuin en een berging. Parkeergelegenheid bevindt zich in de ondergrondse parkeergarage van het gebouw.

Met het station op vijf minuten loopafstand, het bruisende centrum om de hoek en de Harlingervaart voor de deur is dit niet zomaar een plek om te wonen. Dit is een plek om volop te leven, te genieten en tot rust te komen

Grandeur Bonnema icoon groeit door
Naast de Verlaatsbrug, net buiten de historische binnenstad van Leeuwarden, werd in 1971 door architect Abe Bonnema het Girokantoor gerealiseerd. Het Verlaat, met boven op de gevel het lichtkunstwerk ‘Schrijvende hand’ van kunstenares Marte Röling, deed dienst als kantoorgebouw van de Postcheque- en Girodienst, later Postbank en ING.

Nu, in 2024, is het tijd voor een nieuwe bestemming.. En het goede nieuws is dat jij naar verwachting eind 2025 al kunt wonen in Het Verlaat. Wellicht vier jij volgend jaar dus oud en nieuw in jouw nieuwe appartement, met een fantastisch uitzicht op de binnenstad van Leeuwarden!

De herontwikkeling van het kantorencomplex start met de transformatie van Het Verlaat naar 58 royale appartementen en een uniek penthouse. Daarna volgen meer ontwikkelingen in deze nieuwste stadsbuurt van Leeuwarden: Park West, waar hoogwaardig wonen, werken en commerciële functies elkaar zullen ontmoeten en versterken.

Woon jij straks ook in dit icoon van Leeuwarden?
De appartementen van Het Verlaat gaan op 28 juni in verkoop! Wil jij ook in dit icoon van Leeuwarden wonen? Meld je dan nu aan om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

1 van de fotos

Lees meer over In 8 stappen naar een nieuwbouwhuis

In 8 stappen naar een nieuwbouwhuis

Lees meer over Van nieuwbouw naar huur en verkoop

Van nieuwbouw naar huur en verkoop