1. Home
  2. Nieuwbouw
  3. Gorredijk – Vrijstaande woningen (De Vrieswijck)

Vrijstaande woningen (De Vrieswijck)

Vrijstaande woningen (De Vrieswijck)

GORREDIJK – 7 VRIJSTAANDE WONINGEN

Nu in de verkoop! | Droom jij altijd al van een vrijstaande woning met een ruime tuin in een dorp waar alle voorzieningen aanwezig zijn? In het nieuwbouwplan De Vrieswijck worden 7 vrijstaande woningen gerealiseerd die zich onderling onderscheiden door unieke details. Gevelontwerp, kozijnindeling en details: jij kiest de kenmerken van jouw woning. Welk ontwerp past bij jou? De ruime kavels bieden alle ruimte om te genieten van een eigen terras en tuin, een plek waar de kinderen spelen en waar je met familie en vrienden de avond gezellig kunt afsluiten.

Kenmerken:
– Energiezuinig wonen: A+++
– Ruime woonkamer met open keuken
– 4 royale slaapkamers
– Indeelbare zolderruimte
– Aangebouwde garage
– Parkeren op eigen erf

Vrieswijck in Gorredijk
In deze buurt voelt iedereen zich thuis door de dorpse sfeer, het vele groen en de gemeenschappelijke voorzieningen, zoals wandelpaden en waterpartijen. Gorredijk kent een rijk verenigingsleven: van voetbal tot zwemmen, van muziek tot judo, vele verenigingen zijn hier gevestigd. Daarnaast zijn er maar liefst drie basisscholen en één middelbare school gevestigd. Je fietst gemoedelijk naar het dichtbij gelegen centrum waar je te kust en te keur terecht kunt voor een boodschap of drink- en eetgelegenheden.

Interesse?
Is jouw interesse gewekt voor één van de vrijstaande woningen in Gorredijk? Neem dan contact met ons op. We informeren je graag over de mogelijkheden.

1 van de fotos

Bouwnummers in de Vrijstaande woningen (De Vrieswijck)

Lees meer over In 8 stappen naar een nieuwbouwhuis

In 8 stappen naar een nieuwbouwhuis

Lees meer over Van nieuwbouw naar huur en verkoop

Van nieuwbouw naar huur en verkoop