Bekijk alle 8 foto's

€ 850.000,-

Verkocht

LEMSTERKADE

Zie jij jezelf al wonen in een statig pakhuis aan het water? Het kan binnenkort in Lemmer. Op een unieke locatie net buiten het dorpscentrum wordt De Lemsterkade gerealiseerd bestaande uit 24 appartementen en 4 penthouses.

Kenmerken Brandsma 22:

Woonoppervlak: 191 m²
Aantal slaapkamers: 3
Inpandige berging op de begane grond van 8 m²
Standaard 13 PV-panelen (zonnepanelen)
Loggia op het Westen / Zuidwesten van ruim 12,5 m2
Gasloos, verwarmd middels een ‘eigen’ warmtepomp en vloerverwarming
Eigen parkeerplek onder de carport

Alle vier de gebouwen dragen een naam die verwijst naar de roemrijke historie van dit gebied: Houtmolen, Sleeswijk, Brandsma en de Stoomhoutzagerij. Stuk voor stuk namen die onlosmakelijk verbonden zijn met de geschiedenis van deze destijds bruisende werkplek, waar vele Lemsters hun brood verdienden. De verschillen in steenkleur, ligging en kleine details in de afwerking maakt ieder gebouw net iets anders dan z’n buren. Waar appartementengebouw Stoomhoutzagerij met twee benen in het water staat, houdt buurman Brandsma beide voeten liever op het droge.

Als bewoner geniet je van een eigen carport, waar we alvast rekening houden met de komst van een laadpaal. De energie die wordt opgewekt door de zonnepanelen, wordt rechtstreeks gekoppeld aan de appartementen. De overige
parkeerplaatsen zijn toegankelijk voor bezoekers of een eventuele tweede auto. In de haven vind je een groot aantal ligplaatsen. Ideaal om de boot voor de deur aan te meren. Deze ligplaatsen worden in de toekomst aangeboden aan de eigenaren van een appartement aan de Lemsterkade.

Lemmer
Dit bruisende watersportdorp vormt de poort naar de Friese meren. In het centrum vind je naast watersport ook volop gezellige boetiekjes, ambachtelijke winkeltjes en speciaalzaakjes. Vrijwel allemaal gevestigd in een historisch pand. De vele terrasjes aan het water in het gezellige centrum zijn kenmerkend voor Lemmer. Evenals de reuring op het strand, waar badgasten en windsurfers volop genieten van de golven.

Niet alleen over water is Lemmer uitstekend bereikbaar. Via de A6 ben je vanuit Lemmer in no time in de Randstad. In iets meer dan een uur tijd sta je in hartje Amsterdam, Utrecht of Apeldoorn. Ook in Friesland hebben we elf steden die een bezoek meer dan waard zijn. Lemmer kent een levendig centrum waar het gehele jaar door volop activiteiten worden georganiseerd. Van het sfeervolle Charles Dickens Festijn in de winter tot het zonnige Glemmer Beach in de zomer. Aan de Lemsterkade woon je op steenworp afstand van al deze gezelligheid. In een mum van tijd geniet jij van een drankje op één van de drukbezochte terrassen in Lemmer.

Wil je meer informatie? Neem contact met ons op en neem een kijkje op de projectwebsite Lemsterkade.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Koopprijs
€ 850.000,-

Bouwvorm

Soort object
Appartement
Soort appartement
penthouse
Liggingen
aan water

Indeling

Woonoppervlakte
191 m2
Inhoud
503 m3
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Aantal woonlagen
1
Aantal verdiepingen
1

Buitenruimte

Tuin
geen tuin

Bergruimte

Schuur / Berging
inpandig
Voorzieningen
voorzien van elektra

Parkeergelegenheid

Garage
geen garage

Dak

Soort dak
plat dak
Materiaal dak
bitumineuze dakbedekking

Voorzieningen

Voorzien van elektra
Ja
Ja
Toilet, wastafel, inloopdouche, vloerverwarming
Ja

Kaart

Plattegronden

Buurt

Lees meer over In 8 stappen naar een nieuwbouwhuis

In 8 stappen naar een nieuwbouwhuis

Lees meer over Van nieuwbouw naar huur en verkoop

Van nieuwbouw naar huur en verkoop