Klaver 53

8401 DC Gorredijk - € 311.000,-

Bekijk alle 6 foto's

€ 311.000,-

Verkocht

Klaver
Deze vier hoekwoningen liggen op een groter perceel met een tuin naast de woningen en de entree bevindt zich in de zijgevel. De woonkamer is gericht op de rustige tuinkant en door de grote glazen pui (met aparte deur) komt een zee aan licht binnen. Jouw woning wordt bovendien opgeleverd met een complete keuken inclusief inbouwapparatuur en ook een trapkast voor het opbergen van je voorraden is standaard aanwezig.

De eerste verdieping is ingevuld met drie ruime slaapkamers en een badkamer. De tweede verdieping, waar de zijgevel is voorzien van een raamkozijn wat zorgt voor veel lichtinval, is optioneel in te delen met een extra (slaap)kamer, die je ook als werk- of hobbykamer kunt gebruiken. Een vrijstaande houten berging in de achtertuin leent zich perfect voor het opbergen van fietsen en tuingereedschap.

Groen wonen in tuindorp Gorredijk

Het prachtig gelegen terrein van het voormalige De Vries Kozijnen wordt getransformeerd tot een intieme woonbuurt met het karakter van een tuindorp. Dat betekent veel aandacht voor detail, groene tuinen, lommerrijke lanen en in het hart van het plan een vijver als centrale ontmoetingsplek. Het plan bestaat uit rijwoningen, twee-onder-één-kapwoningen, levensloopbestendige woningen, vrijstaande woningen en vrije kavels.

Het gehele aanbod bestaat uit circa 95 woningen: rijwoningen, twee-onder-één-kapwoningen, levensloopbestendige woningen, vrijstaande woningen en vrije kavels. Deze worden in fases ontwikkeld. Als eerste wordt gestart met de bouw van 20 woningen in maar liefst vijf verschillende woningtypes. 4 levensloopbestendige woningen, 12 rijwoningen, 2 twee-onder-één-kapwoningen en 2 vrijstaande woningen. Wat alle woningen in het plan gemeen hebben is de vriendelijke, dorpse uitstraling van de architectuur. Met veel oog voor detail en fraaie accenten.

Het plan heeft een heel divers woonaanbod waardoor mensen van alle leeftijden zich er thuis voelen. Of je nu een mooie eengezinswoning zoekt, een riante kavel met lekker veel buitenruimte, een comfortabele, gelijkvloerse woning of een woning waar je wonen en werken kunt combineren, in De Vrieswijck liggen voor iedereen prachtige kansen. Er zijn zelfs vrije kavels om een woning naar eigen ontwerp te realiseren. Uiteraard worden de woningen gebouwd volgens de laatste duurzaamheidseisen. De Vrieswijck heeft straks alles in huis om energiezuinig en comfortabel te wonen.

Bouwnummers 47, 52, 53 & 58
Woonoppervlakte van circa 114 m²
Kaveloppervlakte van circa 243 – 270 m²
Tuinligging: Noordoosten of Zuidwesten
Entree opzij en toegang tot de tuin via de voorzijde
Standaard compleet opgeleverd met een keuken inclusief inbouwapparatuur
Badkamer voorzien van sanitair en tegelwerk van Villeroy & Boch;
tegelwerk wand: 400 x 200 mm / vloer: 300 x 300 mm, wastafel, inloopdouche en wandcloset
Vele uitbreidingsmogelijkheden: schuifpui, dubbele openslaande tuindeuren, uitbouw achter van 1,20 m of 2,40 m, vergroten houten berging, samenvoegen slaapkamers 1e verdieping, extra (slaap)kamer de 2e verdieping

Wil je meer informatie over dit prachtige project? Kijk op de projectwebsite devrieswijck

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Koopprijs
€ 311.000,-

Bouwvorm

Soort object
Woonhuis
Soort woning
eengezinswoning
Type woning
Hoekwoning
Kwaliteit woning
normaal
Liggingen
in woonwijk

Indeling

Woonoppervlakte
114 m2
Inhoud
200 m3
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Aantal verdiepingen
3

Buitenruimte

Tuin
achtertuin, voortuin, zijtuin

Bergruimte

Schuur / Berging
vrijstaand hout

Parkeergelegenheid

Garage
geen garage

Dak

Soort dak
zadeldak
Materiaal dak
pannen

Voorzieningen

Ja
Toilet, douche, wastafel
Ja

Kaart

Buurt

Lees meer over In 8 stappen naar een nieuwbouwhuis

In 8 stappen naar een nieuwbouwhuis

Lees meer over Van nieuwbouw naar huur en verkoop

Van nieuwbouw naar huur en verkoop