Fluitekruid 49

8401 DC Gorredijk - € 292.500,-

Bekijk alle 6 foto's

€ 292.500,-

Verkocht

Fluitekruid
Deze acht tussenwoningen hebben elk een achtertuin gelegen op het noordoosten of zuidwesten met achterom. De woonkamer ligt aan deze rustige tuinkant en is lekker licht dankzij de grote glazen pui met aparte deur. Jouw woning wordt bovendien standaard opgeleverd met een complete keuken inclusief inbouwapparatuur en ook een trapkast voor het opbergen van je spullen is al aanwezig.

De eerste verdieping is ingevuld met drie ruime slaapkamers en een badkamer. De tweede verdieping is optioneel in te delen met een extra (slaap)kamer, die je ook als thuiswerkplek kunt gebruiken. Een vrijstaande houten berging in de achtertuin leent zich perfect voor het opbergen van fietsen en tuingereedschap.

Kenmerken:
Bouwnummers 48 t/m 51 en 54 t/m 57
Woonoppervlakte van circa 114 m²
Kaveloppervlakte van circa 135 – 136²
Tuinligging: Noordoosten of Zuidwesten
Tuingerichte lichte woonkamer met grote glazen pui
Bouwnummers 48, 51, 54 en 57 zijn aan de voorzijde voorzien van een dwarskap
Standaard compleet opgeleverd met een keuken inclusief inbouwapparatuur
Badkamer voorzien van sanitair en tegelwerk van Villeroy & Boch;
tegelwerk wand: 400 x 200 mm / vloer: 300 x 300 mm, wastafel, inloopdouche en wandcloset
Vele uitbreidingsmogelijkheden: schuifpui, dubbele openslaande tuindeuren, uitbouw achter van 1,20 m of 2,40 m, vergroten houten berging, samenvoegen slaapkamers 1e verdieping, extra (slaap)kamer de 2e verdieping

Groen wonen in tuindorp Gorredijk

Het prachtig gelegen terrein van het voormalige De Vries Kozijnen wordt getransformeerd tot een intieme woonbuurt met het karakter van een tuindorp. Dat betekent veel aandacht voor detail, groene tuinen, lommerrijke lanen en in het hart van het plan een vijver als centrale ontmoetingsplek. Het plan bestaat uit rijwoningen, twee-onder-één-kapwoningen, levensloopbestendige woningen, vrijstaande woningen en vrije kavels.

Het gehele aanbod bestaat uit circa 95 woningen: rijwoningen, twee-onder-één-kapwoningen, levensloopbestendige woningen, vrijstaande woningen en vrije kavels. Deze worden in fases ontwikkeld. Als eerste wordt gestart met de bouw van 20 woningen in maar liefst vijf verschillende woningtypes. 4 levensloopbestendige woningen, 12 rijwoningen, 2 twee-onder-één-kapwoningen en 2 vrijstaande woningen. Wat alle woningen in het plan gemeen hebben is de vriendelijke, dorpse uitstraling van de architectuur. Met veel oog voor detail en fraaie accenten.

Het plan heeft een heel divers woonaanbod waardoor mensen van alle leeftijden zich er thuis voelen. Of je nu een mooie eengezinswoning zoekt, een riante kavel met lekker veel buitenruimte, een comfortabele, gelijkvloerse woning of een woning waar je wonen en werken kunt combineren, in De Vrieswijck liggen voor iedereen prachtige kansen. Er zijn zelfs vrije kavels om een woning naar eigen ontwerp te realiseren. Uiteraard worden de woningen gebouwd volgens de laatste duurzaamheidseisen. De Vrieswijck heeft straks alles in huis om energiezuinig en comfortabel te wonen.

Wil je meer informatie over dit prachtige project? Kijk dan op de projectwebsite devrieswijck

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Koopprijs
€ 292.500,-

Bouwvorm

Soort object
Woonhuis
Soort woning
eengezinswoning
Type woning
Tussenwoning
Kwaliteit woning
normaal
Liggingen
in woonwijk

Indeling

Woonoppervlakte
114 m2
Inhoud
408 m3
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Aantal verdiepingen
3

Buitenruimte

Tuin
achtertuin, voortuin

Bergruimte

Schuur / Berging
vrijstaand hout

Parkeergelegenheid

Garage
geen garage

Voorzieningen

Ja
Toilet, douche, wastafel
Ja

Kaart

Buurt

Lees meer over In 8 stappen naar een nieuwbouwhuis

In 8 stappen naar een nieuwbouwhuis

Lees meer over Van nieuwbouw naar huur en verkoop

Van nieuwbouw naar huur en verkoop