Reidsichte 6

9207 AG Drachten - € 977.500,-

Bekijk alle 14 foto's

Deze woning maakt onderdeel uit van het project Reidsichte aan een van de mooiste lanen van Drachten!

De 7 villa’s van Reidsichte staan aan een van de mooiste lanen van Drachten: de Kletsterlaan. Tot nu toe is deze locatie niet bebouwd geweest. Wel is er in het bestemmingsplan al rekening gehouden met de mogelijkheid tot wonen. Logisch ook, want deze locatie leent zich daar uitstekend voor.

Om deze locatie de aandacht te geven die het verdient, heeft Twa Architecten met oog naar de omgeving en de toekomstige bewoners een prachtig ontwerp gemaakt, dat feilloos in de omgeving past. Met een moderne stijl en tegelijkertijd klassieke look zullen deze nieuwbouwwoningen over decennia nog net zo mooi zijn als vandaag.

Moderne villa’s met een authentiek karakter

Uw villa is erg ruim en van alle gemakken voorzien. Met een oppervlakte van meer dan 200 m² en diverse uitbouwmogelijkheden heeft u in deze villa een zee aan ruimte om te wonen en werken zoals u dat wilt. Binnen resulteert dit in knusse en gezellige hoekjes, en van buiten zorgt dit voor een imponerend volume van de rieten kap.

Heerlijk ontspannen in de prachtig riante woonkamer. Uw kookkunsten uitoefenen in de naastgelegen open keuken. Op de eerste verdieping is ruimte voor drie ruime slaapkamers en een badkamer. En de zolder is eenvoudig om te toveren tot hobbykamer, kantoor aan huis of atelier.

Dankzij de mooie diepe kavels heeft u een achtertuin van maar liefst ca. 20 bij 23 meter. Zo kunt u als bewoner van Reidsichte een groene oase van rust creëren in uw eigen tuin.

Wonen onder het riet

De rieten kap op uw villa draagt natuurlijk sterk bij aan de luxe en klassieke uitstraling van de woning. Echter schijnen er veel misverstanden te zijn over rieten daken met betrekking tot veiligheid en verzekeringen. Vroeger waren de zorgen die men hierover had wellicht gegrond. Maar vandaag de dag is er niets om u zorgen over te maken.

Tegenwoordig werken we veel met schroef rieten daken. Dit is een veilige en gesloten constructie, die het ook mogelijk maakt om zonnepanelen op het rieten dak aan te brengen. Hierdoor krijgt u uw nieuwe thuis ook makkelijk verzekerd bij verschillende verzekeraars. Daarmee zijn de grootste nadelen van een rieten kap gelukkig verleden tijd.

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op!

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Koopprijs
€ 977.500,-

Bouwvorm

Soort object
Woonhuis
Soort woning
villa
Type woning
Vrijstaande woning
Kwaliteit woning
luxe
Liggingen
in woonwijk

Indeling

Woonoppervlakte
228 m2
Inhoud
1.066 m3
Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
5
Aantal verdiepingen
3

Buitenruimte

Tuin
tuin rondom

Parkeergelegenheid

Garage
aangebouwd hout
Capaciteit
1

Dak

Soort dak
zadeldak
Materiaal dak
riet

Voorzieningen

Ja
Voorzien van elektra
Ja

Kaart

Buurt

Lees meer over In 8 stappen naar een nieuwbouwhuis

In 8 stappen naar een nieuwbouwhuis

Lees meer over Van nieuwbouw naar huur en verkoop

Van nieuwbouw naar huur en verkoop