1. Home
  2. Nieuwbouw
  3. Burgum – De 3 van Sminia

De 3 van Sminia

  • Start verkoop: medio april

De 3 van Sminia

18 JUNI IN DE VERKOOP – DE 3 VAN SMINIA

Klasse en grandeur. Met een knipoog naar lang vervlogen tijden. Gedrieën vormen ze een eenheid. Samen vormen de drie luisterrijke panden een subtiel geheel aan het Hobbe Baerdt van Sminiaplein in Burgum. Van Sminia was een Friese edelman uit de achttiende eeuw. Op de gelijknamige prominente plek in hartje Burgum verrijzen binnen afzienbare tijd drie smaakvolle appartementengebouwen. Met welluidende namen en klassieke allure geven ze nieuw elan aan de kop van de huidige winkelstraat. De bouwaanvraag en de omgevingsvergunningen zijn verleend. Begin 2021 zal er worden gestart met de bouw. Via deze website informeren wij belangstellenden graag over het verdere verloop.

DE EDELMAN
Dit gebouw bevat op de bovenverdiepingen vier appartementen. In de plint, op de benedenverdieping, is ruimte voor meerdere ondernemingen. Diversiteit en grandeur bepalen hier de uitstraling.

DE KOOPMAN
Ook dit appartementencomplex heeft ruimte voor zowel ondernemingen als appartementen. Op de verdiepingsvloer worden tien appartementen gerealiseerd. Klassieke details en hedendaags woon- en werkcomfort worden hier feilloos gecombineerd.

DE WERKMAN
Het derde gebouw bevat eveneens een veelheid aan commerciële ruimtes op de benedenverdieping. Boven de winkels en ondernemingen is ruimte voor zestien appartementen. Een ware opleving, letterlijk en figuurlijk, aan het centrale plein in Burgum.

Start bouwfase Werkman
De vergunningen vanuit de gemeente zijn inmiddels verleend voor dit project. De werkzaamheden rondom project De Werkman worden eind dit jaar, begin volgend jaar gestart.

Start bouwfase Koopman
Ook voor project De Koopman zijn de vergunningen vanuit de gemeente inmiddels verleend. Eind dit jaar of mogelijk begin volgend jaar gaat de bouw van dit project van start.

Luisterrijk wonen in Burgum. De 3 van Sminia bieden veel wooncomfort, diverse mogelijkheden en volop ruimte voor eigen inbreng.

Wilt u op de hoogte gehouden worden? Laat uw gegevens achter op onze website.

1 van de fotos