1. Home
  2. Nieuwbouw
  3. Gytsjerk – Thuishaven Gytsjerk

Thuishaven Gytsjerk

Thuishaven Gytsjerk

Project in voorbereiding.

Thuishaven Gytsjerk: kleinschalig, aangenaam dorps, vlak bij Leeuwarden

Mooi en duurzaam wonen, met het comfort van nieuwbouw, inclusief de lage energielasten. Betaalbaar, in een onbetaalbaar plezierige leefomgeving.

Het gemak van alles gelijkvloers en de winkels voor je deur. Een vriendelijk ogend gebouw, dat harmonieus aansluit bij de landelijke en groene omgeving. Dit is jouw nieuwe Thuishaven.

Mooie plek
De vijftien woningen van Thuishaven liggen direct aan het gezellige, nieuwe dorpsplein van Gytsjerk. Pal naast de supermarkt Albert Heijn en de warme bakker. Andere buren: de ijsbaan van het dorp, het openlucht zwembad, veel groen en ongerepte natuur op loopafstand. En natuurlijk het oude haventje, eindpunt van de Giekerkervaart, die in verbinding staat met het vaarwater van De Moark en verderop de Dokkumer Ee.

De appartementen

Vijftien fijne koopappartementen.
Allemaal met openslaande deuren naar een eigen balkon, op de begane grond een eigen terras. Aangenaam licht dankzij de grote raampartijen. Uitzicht op het levendige plein. Woonkamer en twee of drie slaapkamers.

Qua woonoppervlakte nu nog flexibel: We willen graag vraag gestuurd ontwikkelen. Daarom staat er een enquête klaar, zodat wij woonwensen van eventuele toekomstige bewoners mee kunnen nemen in de plannen. Dus wordt dit jouw nieuwe Thuishaven? Vul dan gauw de enquête in en laat ons weten hoe groot jij het liefst wilt wonen.

Wil je meer informatie over dit project? Kijk dan op de projectwebsite thuishavengytsjerk

1 van de fotos

Lees meer over In 8 stappen naar een nieuwbouwhuis

In 8 stappen naar een nieuwbouwhuis

Lees meer over Van nieuwbouw naar huur en verkoop

Van nieuwbouw naar huur en verkoop