1. Home
  2. Nieuwbouw
  3. St.-Annaparochie – Middenhof

Middenhof

  • Kijk voor meer informatie op https://thuisinmiddenhof.nl/

Middenhof

26 juni aanstaande start de verkoop!

In Middenhof verrijzen straks 11 levensloopbestendige woningen, geschikt voor jong en oud. De levensloopbestendige woningen zijn ontworpen met jouw comfort in gedachten. Van de ruime tuinen tot de slimme indeling van de kamers: alles is ontworpen om het leven gemakkelijker en aangenamer te maken. Hierdoor staat wonen in Middenhof garant voor zorgeloos genieten van elk moment, ongeacht de levensfase waarin je je bevindt.

Een kleinschalig woonhofje omringd door groen, te midden van een zorgzame woongemeenschap. Een mooie combinatie van rust, maar ook de levendigheid van een Fries dorp. Dat is wonen in Middenhof. Jouw unieke kans om gelijkvloers te wonen in een prachtig buurtje, met volop natuur en het dorpshart van Sint Annaparochie met tal van voorzieningen om de hoek.

De (deels) lage haagjes bij de woningen zorgen niet alleen voor mooie zichtlijnen, en uitzichten over de omliggende landerijen, maar dragen ook bij aan een veilig gevoel en sociale ontmoetingen in de buurt. Iedereen kan zien wat er in het hofje gebeurt, niets staat een toevallige ontmoeting tussen buren in de weg. Zo kom je straks thuis in Middenhof, jouw eigen veilige plek, je eiland van rust in een fijn buurtje.

De 11 vrijstaande woningen liggen aan een gezamenlijk woonerf en staan op ruime kavels van 410 m² tot 710 m². De woningen liggen vrij op de kavels en verspringen ieder op hun eigen manier. Iedere kavel biedt ruimte aan twee parkeerplekken op eigen terrein. In het plan kiezen we bewust voor subtiele onderlinge verschillen in de architectuur van de 11 woningen. Ook de ligging op de kavel van iedere woning is net even anders waardoor er een speels straatbeeld ontstaat.

Sint Annaparochie
Sint Annaparochie was jarenlang de trotse hoofdplaats van gemeente Het Bildt. Nog altijd proef je hier de eigenheid van deze regio in de taal en haar inwoners. Sint Annaparochie ligt vlakbij de zeedijk. Geniet van de wind door je haren en de zilte zeelucht in je longen. Hoofdstad Leeuwarden ligt op nog geen twintig minuten rijden van jouw voordeur. En in een halfuurtje ben je bij de Afsluitdijk die je in een mum van tijd naar de Randstad brengt.

In het gezellige dorpscentrum vind je meerdere winkelstraten met supermarkten, kledingzaken, drogisterijen, boetiekjes en restaurants. Daarnaast kent het dorp een rijk verenigingsleven met twee sportcomplexen. Met twee basisscholen en een middelbare school heb je werkelijk alles in huis in Sint Annaparochie. En dat allemaal op loopafstand van jouw nieuwe voordeur.

Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op of kijk op de projectwebsite thuis in Middenhof Sint Annaparochie.

1 van de fotos

Lees meer over In 8 stappen naar een nieuwbouwhuis

In 8 stappen naar een nieuwbouwhuis

Lees meer over Van nieuwbouw naar huur en verkoop

Van nieuwbouw naar huur en verkoop