1. Home
  2. Nieuwbouw
  3. Wytgaard – De Finne

Beschikbaarheid

2 woningen onder optie

Beschikbaarheid

2 woningen onder optie

De Finne

Realiseer uw eigen woning op een vrije kavel aan de rand van Wytgaard.

Wytgaard is een dorp in de gemeente Leeuwarden met ongeveer 630 inwoners, gelegen op acht kilometer ten zuiden van de stad Leeuwarden. In het dorp bevindt zich een dorpswinkel met brood, banket, levensmiddelen en kruidenierswaren. Wytgaard biedt rust en ruimte met de stad op fietsafstand.

In het nieuwbouwplan Nij Wingerd biedt de gemeente Leeuwarden 2 vrije kavels aan. De ruime kavels liggen aan de noordkant van het dorp. Veel kavels hebben vrij uitzicht over de omliggende landerijen.

Beschikbare kavels
– Kavel 3 is gelegen aan De Finne en heeft een oppervlakte van circa 652 m2. De kavel grenst aan een slootje en heeft vrij zicht. De prijs van de kavel is € 123.200,00 incl. BTW.

– Kavel 4 is gelegen aan De Finne en heeft een oppervlakte van circa 677 m2. De kavel grenst aan de achter- en zijkant aan een slootje en heeft vrij zicht. De prijs van de kavel is € 122.200,00 incl. BTW. – ONDER OPTIE

Let op: de kavelprijzen zijn kosten koper

Voor vragen of informatie kunt u contact met ons opnemen.

U bent natuurlijk ook van harte welkom bij ons op kantoor. Wij zijn iedere werkdag (maandag t/m vrijdag) geopend van 8.30 tot 17.30 uur.

1 van de fotos

Bouwnummers in de De Finne

Bouwnummer 4

€ 122.200,-

Wytgaard

Status: Onder optie

Bouwnummer 3

€ 123.200,-

Wytgaard

Status: Onder optie