1. Home
  2. Nieuwbouw
  3. Wergea – Grut Palma

Beschikbaarheid

Nog 2 van de 2 woningen

Beschikbaarheid

Nog 2 van de 2 woningen

Grut Palma

Grut Palma
Aan de zuidzijde van Wergea verrijst een nieuwe woonwijk, Grut Palma. De prachtige ligging aan de Staande Mastroute, tussen Leeuwarden en Grou, maakt deze wijk bijzonder. Hier komt de schoonheid van het Friese landschap en wonen samen.

Grut Palma valt op door de mooie ligging in het dorp, in een prachtige landelijke omgeving vlakbij open water. Sinds jaren is Grut Palma weer een woningbouwplan dat onder de regie van de gemeente Leeuwarden wordt ontwikkeld. De wijk laat het beschermd dorpsgezicht in zijn waarde en zal daar waar mogelijk qua architectuur iets toe gaan voegen aan het dorp.

Het plan bestaat in totaal uit 140 kavels waarvan er in een eerder stadium reeds 54 bebouwd zijn.
De kavels liggen verspreid in het gebied en zijn ruim van opzet. Alle kavels liggen aan de Staande Mastroute. Het grondoppervlak varieert van ca. 706 m² tot ruim 946m². De kavels van fase 1 liggen aan de straat de Floreentsien, de kavels uit fase 2 liggen aan de Ringfeartstrjitte. De kavels van fase 3 zijn gelegen aan de Oan ’t Alddjip en de Palmastrjitte

Laat hier zelf uw woning bouwen op één van de vrije kavels. Ter inspiratie zijn bijgaande referentiebeelden gemaakt (zie foto’s) om u enig idee te geven van de mogelijkheden. 

Voor bewoners in Grut Palma is er de mogelijkheid om voor € 10.000,- exclusief BTW een ligplaats te kopen. Voor de kavels 20 tot en met 24 (fase 3) geldt dat een ligplaats bij de koopsom is inbegrepen.

Gedetailleerde kavelkaartjes kunt u bij ons opvragen.

Optietermijn:
Er kan vrijblijvend 1 maand een optie worden verstrekt. Bij een optieverlenging van 3 maanden dient u binnen één week na het nemen van deze optie een waarborgsom te storten van € 1.000,00 exclusief BTW. Dit bedrag zal bij aankoop van de kavel worden verrekend.

Heeft u vragen?
Neem gerust contact met ons op, tevens bent u natuurlijk ook van harte welkom bij ons op kantoor. 
Ons kantoor is iedere werkdag (maandag t/m vrijdag) geopend van 8.30 uur tot 17.30 uur.

1 van de fotos

Bouwnummers in de Grut Palma

Bouwnummer 21

€ 185.200,-

Wergea

Status: Onder optie

Bouwnummer 9

€ 148.100,-

Wergea

Status: Onder optie