1. Home
  2. Nieuwbouw
  3. Sneek – De Oudvaart

De Oudvaart

Binnenkort in de verkoop

Nog 0 van de 0 woningen

Beschikbaarheid

Nog 0 van de 0 woningen

De Oudvaart

Start verkoop
Datum: vrijdag 10 mei
Tijd: 16.00 – 18.00 uur
Locatie: Westersingel 32 in Sneek

Wonen in een groene en waterrijke omgeving, op nog geen tien minuten fietsafstand van het gezellige stadscentrum van Sneek? Dat kan straks in één van de prachtige appartementen van het nieuwbouwproject De Oudvaart. Het gloednieuwe woongebouw dat in de groene zone tussen de Hoofden en de Groenedijk komt, bestaat uit 33 appartementen verdeeld over 7 woonlagen. 14 van deze appartementen, waaronder 1 penthouse.

Elk appartement beschikt over twee slaapkamers en een balkon. Zo zit je heerlijk buiten om uit te kijken over het sierwater. Ondertussen ben je geen tijd (meer) kwijt aan tuinonderhoud.

Wil je nog grootser wonen? Dan haal je je hart op aan het penthouse: met minimaal drie slaapkamers en twee balkons heb je hier alle ruimte om comfortabel te wonen. Ook beschikt elk appartement over een parkeerplaats; het penthouse over twee.

Uitzicht op de weidse omgeving
Het gebouw staat in een landelijke omgeving: vanuit je appartement kijk je uit over de omliggende weilanden richting het Sneekermeer. Grotere gevelopeningen in de topverdiepingen zorgen voor een nog beter uitzicht op de weidse omgeving.

Energiezuinig, duurzaam en onderhoudsarm
Wonen in De Oudvaart betekent energiezuinig, duurzaam en onderhoudsarm wonen. De appartementen hebben een EPC van 0,4 en beschikken over een individuele warmtepomp met warmteterugwinning (WTW). Zo hoef je je geen zorgen te maken over een hoog energieverbruik. Je woont hier veilig en klaar voor de toekomst: met een gelijkvloers woonprogramma is traplopen er niet meer bij.

Vanafprijs: € 259.500,- v.o.n.

De stad Sneek is met zijn centrale ligging in het merengebied van Waterland een echte waterstad. Het is de grootste plaats in de gemeente Súdwest-Fryslân en op Leeuwarden en Drachten na de grootste stad van de provincie Friesland. Het centrum van Sneek barst van de gezellige eettentjes en terrassen. Ook voor watersport ben je hier aan het juiste adres: het Sneekermeer ligt binnen handbereik. Sneek heeft een gunstige ligging; de snelweg A7 van Groningen naar Noord-Holland, de spoorlijn Stavoren-Leeuwarden en de verschillende aanvaarroutes vanaf de Friese meren maken Sneek tot een uitstekende thuisbasis.

Wilt u op de hoogte blijven van dit project? Laat dan uw gegevens achter.

1 van de fotos

Zo helpen wij u verder

Lees meer over Makelaar van Morgen

Makelaar van Morgen

Makelaar van Morgen

Hulp nodig bij een aankopen en verkopen van uw huis?

Lees meer over Like mijn Huis

Like mijn Huis

Like mijn huis

Hulp nodig bij een aankopen en verkopen van uw huis?

Lees meer over Aankoopmakelaar

Aankoopmakelaar

Hulp nodig bij een aankopen en verkopen van uw huis?