1. Home
  2. Nieuwbouw
  3. Leeuwarden – Vondel Parck

Vondel Parck

  • Start verkoop dinsdag 3 december
  • Tussen 16:00 en 18:00 uur in het Westcord WTC Hotel

Beschikbaarheid

Nog 0 van de 0 woningen

Vondel Parck

Start verkoop:

U bent dinsdag 3 december tussen 16:00 en 18:00 uur van harte welkom in de lobby van het Westcord WTC Hotel in Leeuwarden.

Vondel Parck is een plan met allure. Het appartementengebouw telt in totaal 41 (koop)appartementen en heeft een klassieke en tegelijkertijd tijdloze uitstraling die perfect aansluit bij het stedelijke karakter van de omgeving.
De hoge raampartijen bieden een fantastisch uitzicht over Leeuwarden en zorgen voor veel lichtinval.
In Vondel Parck haal je je dagelijkse boodschappen bij de supermarkt onder het appartementengebouw. De lift brengt je snel naar je woning op een van de verdiepingen.

Het plan Vondel Parck is heerlijk centraal gelegen, met het Westerpark nabij en de levendige binnenstad van Leeuwarden bijna letterlijk aan je voeten. Aan de Tesselschadestraat aan de westkant van de stad, op de plaats waar het appartementengebouw wordt gerealiseerd, stond voorheen de Leeuwarder Papier Fabriek. Het terrein heeft jarenlang een zakelijke bestemming gehad, maar wordt nu omgevormd naar woningbouw. In het plan Vondel Parck, komen naast dit gebouw met koopappartementen nog twee torens die voor verhuur bestemd zijn. De bouw van deze twee gebouwen is reeds gestart. Naast de appartementen komt een groene zone, met daarachter het Kadekwartier met sfeervolle gezinswoningen.

3 december 2019 starten we de verkoop! Zie je jezelf al wonen op deze plek? Met uitzicht over het water, dichtbij het gezellige winkelhart van Leeuwarden en op loopafstand van het NS-station?
In augustus 2020 verwachten we te starten met de bouw, mits 70% van de appartementen verkocht is.

START VERKOOP:
Wanneer: Dinsdag 3 december 2019
Waar: Westcord WTC Hotel, Heliconweg 52 te Leeuwarden
Tijd: Tussen 16.00-18.00 uur.

Op de hoogte blijven? Laat hier je gegevens achter.

1 van de fotos