1. Home
  2. Nieuwbouw
  3. Leeuwarden – Fûgelpaad (De Klamp)

Fûgelpaad (De Klamp)

Beschikbaarheid

Nog 0 van de 12 woningen

Beschikbaarheid

Nog 0 van de 12 woningen

Fûgelpaad (De Klamp)

In het nieuwste buurtschap De Klamp worden aan het Fûgelpaad 12 geschakelde woningen gerealiseerd. De woningen zijn gelegen op kavels van circa 154 m² tot 280 m². De achtertuinen zijn gelegen op het zuidoosten.

Het project bestaat uit 8 tussenwoningen en 4 hoekwoningen, waar tussen bouwnummer 6 en 7 de steeg loopt. Bouwnummer 1 wordt standaard opgeleverd met garage. Alle woningen zijn standaard voorzien van een straatgerichte keuken en een tuingerichte woonkamer, 3 slaapkamers en badkamer op de eerste verdieping en een vaste trap naar zolder. Tevens bevindt zich standaard een carport en berging in de achtertuin.

De hoge gootlijn, verticale geleding en ronde bogen boven de entree geven dit woningtype een statige uitstraling. De woningen zijn breder dan de gemiddelde rijwoning en biedt hiermee veel woon- en slaapruimte op alle verdiepingen.
Optioneel zijn er nog diverse mogelijkheden, waarmee je de woning nog ruimer kan maken of afstemmen op je eigen woonwensen.

De ligging van deze woningen draagt bij aan de royale kwaliteit met voor de woningen een stoep en een grote groenzone.
Aan de achterzijde kun je met de auto naar je carport en de woning via je achterom betreden.

Tot slot gaan we niet voorbij aan de hedendaagse eisen die je mag stellen aan een comfortabel huis. Denk hierbij aan kunststof kozijnen, warmtepomp, vloerverwarming en materialen van hoge kwaliteit.

De Klamp:
De Klamp, het vierde buurtschap van De Zuidlanden, bevindt zich aan weerszijden van de Wergeasterdyk en ‘kronkelt mee’ langs de loop van de Wurdumerfeart. Met de twee buurtschappen Techum en Wiarda aan de westelijke en oostelijke kant, is De Klamp gelegen in een landelijke omgeving. In het oorspronkelijk agrarische gebied is het buurtschap omgeven door groen. De weilanden met rietoevers bieden een heerlijke serene rust, met de terp Techum in de dichte nabijheid.
De Wurdumerfeart, die vooral een recreatieve functie vervult voor sloepen met een maximale doorvaarthoogte van 1,50m’, zorgt voor een prachtige verbinding tussen de omliggende dorpen.

Het straatbeeld van De Klamp is gevuld met verrassingen: interessante hoekjes en ruimtes worden afgewisseld met verrassende pleintjes waar uw kinderen kunnen spelen.

Het resultaat hiervan is een buurtschap met een sterke eigen identiteit én de vriendelijke uitstraling van een Fries dorp.
In De Klamp wordt er ruimte gecreëerd voor uitgebreide projectbouw, waaronder vrijstaande, twee-onder-een-kapwoningen en rijwoningen.

1 van de fotos

Zo helpen wij u verder

Lees meer over Makelaar van Morgen

Makelaar van Morgen

Makelaar van Morgen

Hulp nodig bij een aankopen en verkopen van uw huis?

Lees meer over Like mijn Huis

Like mijn Huis

Like mijn huis

Hulp nodig bij een aankopen en verkopen van uw huis?

Lees meer over Aankoopmakelaar

Aankoopmakelaar

Hulp nodig bij een aankopen en verkopen van uw huis?