1. Home
  2. Nieuwbouw
  3. Leeuwarden – Blits Wonen Appartementen

Blits Wonen Appartementen

  • Verkoop is gestart!
  • Op dit moment staan alle appartementen onder optie.

Blits Wonen Appartementen

Blits Wonen – Appartementen
Op dit moment staan alle appartementen onder optie.
U kunt zich via de projectwebsite inschrijven om op de reservelijst genoteerd te worden.

Blits Wonen is het nieuwbouwproject aan de Bonkevaart in Leeuwarden. Wonend op deze mooie plek aan het water zie je – misschien ooit – de schaatsers van de legendarische Elfstedentocht een sprintje trekken naar de finishlijn. Maar ook bij zomerse temperaturen is het hier goed toeven aan het rustgevende water waar de bootjes voorbij varen.

Blits Wonen bestaat uit onder andere 26 appartementen en vormen samen een kleinschalig appartementencomplex, omringd door het groen en met zicht op het water. De architectuur refereert aan stoere industriële pakhuizen. De schuine daken en speelse hoogteverschillen geven het appartementencomplex een vriendelijke uitstraling.
En dat alles slechts 10 minuten fietsen van het gezellige centrum van Leeuwarden.

In het appartement vind je alles wat je nodig hebt om heerlijk comfortabel te leven: een woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, een badkamer met toilet en een berging/techniekruimte.
Elk appartement heeft een eigen buitenruimte op het zuiden. Op de begane grond is dit een terras, op de verdiepingen een zonnig balkon. Met zes tot acht woningen per portiek, leer je snel je buren kennen.
Het appartement is flexibel in te delen. In plaats van een tweede slaapkamer kun je ook kiezen voor een extra grote woonkamer met een ruimere eethoek.

Ook de directe omgeving is meegenomen in het ontwerp. Je auto kun je kwijt op het iets verlaagde parkeerterrein, afgescheiden door een groene haag. Bomen, struiken, bloemrijke grasvelden, ronde vormen en een licht slingerend pad geven het stoere gebouw een vriendelijk karakter. Een wandelpad brengt je naar het water van de Bonkevaart, waar je heerlijk kunt recreëren tussen de bomen, grassen en bloeiende heesters. Dé plek om tot rust te komen of je buren te ontmoeten.

INTERESSE?
Zie jij jezelf al wonen op deze unieke plek aan de Bonkevaart? Meld je dan aan als geïnteresseerde op de project website www.blitswonen.nl.
Je zult dan door middel van nieuwsbrieven op de hoogte worden gehouden over dit project.

1 van de fotos