1. Home
  2. Nieuwbouw
  3. Heeg – It Eilan – Pakhuizen

It Eilan - Pakhuizen

It Eilan - Pakhuizen

It Eilan fase 2

– Bouwnummers 5 t/m 10
– Pakhuis type H
– Koopsom vanaf € 230.000,- v.o.n.-
– Inclusief eigen ligplaats!

Het project bestaat uit tien stoere rijwoningen, waarvan nu 6 in verkoop gaan. Geen gevel is hetzelfde; er is bewust voor variatie in materialen en kleuren gekozen. Baksteen of stoere planken van vezelcement, in tinten als antraciet, klei, oranjebruin en asgrijs. Daklijsten van zink. Bovendien heb je een eigen ligplaats voor de deur!

Optiemogelijkheden:
– de begane grond met 1 meter verlengen
– Tuindeuren
– Slaapkamers samenvoegen

It Eilân
Een eiland pal in het bruisende centrum van Heeg en op de voorste rang van het Heegermeer, hier komen 10 nieuwe woningen met een aanlegsteiger voor de deur. Je geniet hier van de rust van je eigen tuin aan het water of met uitzicht op het water. Dit is niet het huis van je dromen; het is het huis waar je nooit eerder over durfde te dromen.

Watersportdorp Heeg
Ook als je geen fanatieke watersporter bent, een fantastische plek om straks je thuis te noemen. Anno 2020 is Heeg helemaal zichzelf gebleven. Het kloppende hart van een streek die gedomineerd wordt door meren, weilanden, weidevogels, hier en daar een kerkje van een dorp of buurtschap. Vanaf je eigen aanlegsteiger vaar je zo het Heegermeer op, rechtstreeks verbonden met de nog iets weidsere Fluessen. In elke andere windrichting is het al net zo mooi en avontuurlijk: via Woudsend naar het Slotermeer, via de Jettesleat, de Modderige Geau of de Gudsekop zó het Sneekermeer op. Over de Wijde Wijmerts vaar je kaarsrecht naar elfstedenstad IJlst. Onderweg denk je: al die plaatsnamen, die ken ik toch van het Skûtsjesilen? Klopt. Let op, het betreft om permanente bewoning.

1 van de fotos

Bouwnummers in de It Eilan - Pakhuizen