1. Home
  2. Nieuwbouw
  3. Franeker – Berltsumer Wiid – Arumer Feart

Berltsumer Wiid - Arumer Feart

Beschikbaarheid

Nog 0 van de 8 woningen

Beschikbaarheid

Nog 0 van de 8 woningen

Berltsumer Wiid - Arumer Feart

Nog één woning beschikbaar

Het plan:
Het plan bestaat uit 2 types halfvrijstaande woningen, waarbij het verschil met name op de 2e verdieping zit. 4 van de 6 halfvrijstaande woningen hebben een schildkap en 2 woningen hebben een langskap, waardoor deze laatste een grotere inhoud hebben. Op de begane grond kenmerkt dit verschil zich in de verschillende ramenpartijen.

De indeling:
Begane grond: entree, hal met toilet, trapopgang, ruime straatgerichte woonkamer, eetkamer, open keuken, aangebouwde garage
1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers, badkamer met 2e toilet, douche en vaste wastafel
2e verdieping: riante verdieping met mogelijkheid voor meerdere kamers. Tevens bevindt zich hier de technische ruimte en wasmachineopstelling.

Franeker-Zuid
Franeker is direct gelegen aan de snelweg Leeuwarden-Harlingen (A31) en heeft intussen meer dan 13.000 inwoners. Dankzij diverse ambitieuze woon-en werkprojecten is de stad Franeker nog steeds bezig met haar expansie en ontwikkeling. Eén van de ambitieuze woonprojecten, waarbij optimaal gebruik is gemaakt van de gunstige ligging van het plangebied, is het groene en waterrijke woon-en recreatiegebied Franeker Zuid.

Elfstedenwijk
In de Elfstedenwijk vindt u het beste van wat Fryslân te bieden heeft. Nieuwe ideeën over wonen komen hier tot leven. Hier geen grote eentonige Vinex-blokken, maar creativiteit en variatie. U woont er aan het water, omgeven door groen. Toch bent u in een paar minuten in de binnenstad van Franeker, met het oude stadhuis, de winkels en terrasjes. De eerste supermarkt is zelfs nog dichterbij.

1 van de fotos

Zo helpen wij u verder

Lees meer over Makelaar van Morgen

Makelaar van Morgen

Makelaar van Morgen

Hulp nodig bij een aankopen en verkopen van uw huis?

Lees meer over Like mijn Huis

Like mijn Huis

Like mijn huis

Hulp nodig bij een aankopen en verkopen van uw huis?

Lees meer over Aankoopmakelaar

Aankoopmakelaar

Hulp nodig bij een aankopen en verkopen van uw huis?