1. Home
  2. Nieuwbouw
  3. Drachten – De Molenaar

De Molenaar

  • Start verkoop: na de zomer

De Molenaar

Binnenkort in de verkoop!
De verkoop start in september 2023

De Molenaar

Transformatie voormalig kantoorpand Accolade naar 20 appartementen (waarvan 11 koop)

Wonen aan de Drachtstervaart! Aan het Moleneind ZZ 95, waar vroeger de scheepswerven stonden, heeft Montagne Ontwikkeling overeenstemming bereikt met BruZan Projecten voor de aankoop van het voormalige kantoorpand van Accolade. Montagne Ontwikkeling gaat het geheel transformeren naar 20 appartementen, waarvan 11 stuks voor de verkoop. De overige 9 komen beschikbaar voor de middenhuur. Heeren 3 Architecten uit Heerenveen heeft een fantastisch ontwerp gemaakt met oog voor detail en duurzaamheid.

Het complex beschikt over een private parkeervoorziening met voor elk appartement een eigen parkeerplaats en een ruime berging. Elk appartement op de begane grond heeft een eigen voordeur aan de buitenzijde en een mooie afgeschermde buitenruimte. De appartementen op de verdiepingen zijn allemaal te bereiken met een lift, wat dit complex zeer geschikt maakt voor elke doelgroep. De afvalinzameling is ook prima geregeld door middel van een ondergronds systeem.

De appartementen zijn gelegen op de begane grond, eerste en tweede verdieping. De woonoppervlaktes variëren van 76 m² tot 100 m². De apppartementen op de tweede verdieping zijn voorzien van een dakterras.

Wil je op de hoogte blijven van dit project? Neem dan contact met ons op.

1 van de fotos