1. Home
  2. Nieuwbouw
  3. Wytgaard – Dorps wonen 3
  4. Wytgaard – Dorps wonen 3

Dorps wonen 3

9089 LA Wytgaard - € 300.000,-

Bekijk alle 11 foto's

€ 300.000,-

Onder optie

Het project
Het kleinschalige woonproject van Planhus bestaat totaal uit 6 woningen, welke verdeeld zijn in een twee onder een kap woning en een rij van 4 woningen. De woningen worden gerealiseerd op royale percelen variërend tussen de 135m² en de 228m². Alle kavels zijn zuid en zuidwest georiënteerd. Dit betekent dat u aan het einde van de dag nog heerlijk in de tuin kunt genieten van de ondergaande avondzon. Zelfs bij het kiezen van diverse uitbreidingsmogelijkheden houdt u een riante tuin over.

De woningen
Een projectmatige woning die u zelf als maatkostuum kunt laten bouwen. Oftewel u kunt de woning helemaal aanpassen naar uw eigen wensen. Dat maakt de woning bijzonder leuk. Wilt u tuingericht wonen of wilt u een geweldige woonkeuken realiseren die tuingericht is, het is allemaal mogelijk! Op de artist impressies en de tekeningen treft u diverse ideeën aan hoe u de plattegrond van uw woning eruit kunt laten zien. Wilt u meer ruimte creëren op de verdieping dan kunt u besluiten om een dakkapel te plaatsen. Een dakkapel zorgt niet alleen voor meer ruimte, maar geeft ook meer lichtinval. U kunt de woning zelfs levensloopbestendig maken.

Duurzame en circulaire bouw
Om de maandelijkse kosten zo laag mogelijk te houden, is er gekozen om de woning te voorzien van verschillende duurzame elementen. Door onder andere de hoge isolatiewaarden van houtskeletbouw woningen, is er maar weinig energie nodig om uw huis te verwarmen. Niet alleen voor nu, maar ook in de toekomst. Wat in deze tijd vanzelfsprekend is, is dat er zonnepanelen geplaatst worden om energie op te wekken. Dit zorgt er wederom voor, dat de maandelijkse energielasten verlaagd worden. Daarnaast wordt er een warmtepomp geplaatst die naast het verwarmen ook tijdens de warme zomerdagen kan koelen. Door het aanbrengen van een gebalanceerd ventilatiesysteem wordt uw woning optimaal geventileerd, maar bespaart ook op het verwarmen van uw woning. Kortom, lage maandelijkse energielasten met een optimaal wooncomfort!! Bovendien zijn de woningen volledig gasloos. Dit betekent dat u gaat koken op inductie. Hier zitten talloze voordelen aan waaronder het gemakkelijk reguleren van de temperatuur. Ook is het schoonmaken van een inductieplaat zó gepiept. Bij het realiseren van dit project worden materialen gebruikt die volledig passen bij het circulair bouwen. U draagt hierdoor een “steentje bij” aan de verduurzaming van de wereld!

Het mooie van Wytgaard

Wytgaard, oftewel Wijtgaard is een pittoresk dorpje met ongeveer 420 inwoners. Hét dorp behoort bij de gemeente Leeuwarden. Wist u dat Wytgaard op slechts 15 fietsminuten van Leeuwarden vandaan ligt. Niet alleen is het op fietsafstand gemakkelijk te bereiken, ook bent u via de nieuwe rondweg “de ring” binnen een mum van tijd met de auto én/of bus bij alle belangrijke voorzieningen, waaronder de verschillende supermarkten en scholen. Het aangename aan Wytgaard is, dat u juist na een lange werkdag de drukte kunt ontvluchten. Als u bekend bent met Wytgaard dan is de boerderij aan de Brédyk u vast niet ontgaan. Deze woningen worden dan ook gebouwd op het voormalige achterterrein van de boerderij. Om die reden, is er in samenspraak met de architect gekozen om de bouw van deze woningen te laten inspireren op de boerderij.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Kenmerken

Overdracht

Status
Onder optie
Koopprijs
€ 300.000,-

Bouwvorm

Soort object
Woonhuis
Soort woning
eengezinswoning
Type woning
Hoekwoning
Kwaliteit woning
normaal
Liggingen
aan rustige weg, in woonwijk, beschutte ligging, landelijk gelegen

Indeling

Woonoppervlakte
109 m2
Inhoud
326 m3
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal verdiepingen
2

Buitenruimte

Tuin
achtertuin

Bergruimte

Schuur / Berging
vrijstaand hout
Voorzieningen
voorzien van elektra

Parkeergelegenheid

Garage
geen garage

Dak

Soort dak
zadeldak
Materiaal dak
pannen

Voorzieningen

Voorzien van elektra
Ja
Ja

Kaart

Buurt