Julianastraat 9

8601 GP Sneek - € 329.500,-

Bekijk alle 7 foto's

TYPE MARLIES

Deze twee geschakelde woningen (5.7 meter breed en 457 m3) onderscheiden zich door een net iets meer traditionele indeling. Op de begane grond vindt u de entree, de ruime keuken aan de straatzijde en de royale tuingerichte woonkamer. Op de eerste verdieping zijn er drie ruime slaapkamers en een badkamer. Neemt u nog een trap dan vindt u op de tweede verdieping de verwarmingsruimte, technische ruimte en wasmachine/droger opstelling. Deze verdieping leent zich bovendien uitstekend als extra slaapkamer (optioneel) en/of hobbykamer. Als bewoner beschikt u bovendien over een berging in de tuin en een parkeervoorziening op eigen terrein.

Wilt u ook wonen in hartje Sneek?

Bij het project Lampe Kwartier profiteert u van de kwaliteiten van nieuwbouw én woont u ook nog eens in hartje centrum. Het project bestaat uit 8 woningen voorzien van robuuste gevels met sierlijk metselwerk. Het energieverbruik is nihil en de woningen zijn all-electric waardoor u geen last heeft van de fors stijgende gasprijzen. Gestreefd wordt naar een oplevering eind 2020!

Het project is gelegen aan de Julianastraat welke uitstekend is gelegen op loopafstand van het stadscentrum van Sneek. U doet een boodschap om de hoek, brengt de kinderen naar één van de nabij gelegen scholen of loopt naar een gezellig café in het centrum. Kortom, in plan Lampe Kwartier zit u goed!

De Julianastraat wordt ingericht met 5 extra parkeerplaatsen. Daarnaast wordt een haag gepland rondom het parkeerterrein van 1 meter hoog en wordt om de 5 meter een boom geplaatst. Het wordt een prachtig nieuw en groen straatbeeld.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Koopprijs
€ 329.500,-

Bouwvorm

Soort object
Woonhuis
Soort woning
eengezinswoning
Type woning
geschakelde woning

Indeling

Woonoppervlakte
127 m2
Perceeloppervlakte
90 m2
Inhoud
466 m3
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
3
Aantal verdiepingen
3

Buitenruimte

Tuin
achtertuin
Hoofdtuin
achtertuin
Oppervlakte hoofdtuin
32 m2 (5.53m bij 5.7m)
Ligging hoofdtuin
noordwest
Achterom
Nee

Parkeergelegenheid

Garage
geen garage

Kaart

Buurt