Bekijk alle 4 foto's

€ 234.500,-

Verkocht

In de nieuwbouwwijk Nieuwveense Landen, fase Centrum Wonen, worden 34 koopappartementen gerealiseerd aan de Litho. De appartementen bestaan uit 5 verschillende types, met elk een andere indeling.

Het type F appartement heeft een oppervlakte van 83 m2 en heeft een balkon gelegen op het Noord-Oosten.
Elk appartement beschikt over een berging in de kelder van circa 5 m².

De appartementen worden zeer compleet aangeboden en zijn voorzien van luxe sanitair en tegelwerk, een keuken voorzien van inbouwapparatuur, een PVC vloer (met vloerverwarming) en plinten en als laatste zijn de wanden ook nog eens voorzien van scan behang en wit gesausd. Kortom; alleen de verhuizing organiseren en je kunt wonen aan de Litho!

De appartementen zijn reeds in aanbouw en zijn voor de zomer 2020 te betrekken. Een bijkomend voordeel is dat wanneer je koopt, je pas bij de oplevering betaalt en dus geen rente verlies hebt tijdens de bouw! Door de vrij op naam prijs betaal je ook geen overdrachtsbelasting.

Broeklanden maakt onderdeel uit van Nieuwveense Landen. Deze nieuwe wijk komt aan de noordwestzijde van Meppel. Dit voormalig weidegebied met zijn sloten en kanalen vormt het uitgangspunt voor de opzet van de wijk. Je mag hier dus veel ruimte, groen en water verwachten. Broeklanden wordt een eigenwijze, eigentijdse en vooral duurzame wijk. Door de kleinschalige opzet en het dorpse karakter van Broeklanden voel je je hier snel thuis, in je eigen wijk, je eigen buurt. Een ideale plek om jouw kinderen op te laten groeien. En het mooie is… Je stapt op je fiets en bent zo in het centrum van Meppel.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Koopprijs
€ 234.500,-

Bouwvorm

Soort object
Appartement
Soort appartement
galerijflat
Liggingen
in woonwijk

Indeling

Woonoppervlakte
83 m2
Inhoud
249 m3
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Aantal woonlagen
1
Aantal verdiepingen
1

Buitenruimte

Tuin
geen tuin

Bergruimte

Schuur / Berging
box
Voorzieningen
voorzien van elektra

Parkeergelegenheid

Garage
geen garage

Kaart

Buurt