Stadsvilla 6

8912 Leeuwarden - € 395.000,-

Bekijk alle 7 foto's

€ 395.000,-

Verkocht

Tolvesum in Middelsee

Droom jij van een imposant grachtenpand aan het water? Een statige stadsvilla aan een lommerrijke singel? Of een karakteristiek appartement met een geweldig mooi uitzicht? Dan kom jij thuis in Tolvesum. Jouw buitenkans op een unieke droomwoning in een unieke omgeving.

Allesbehalve dertien in een dozijn

Aan de westzijde van het bouwblok, gelegen aan de hoofdstraat naar het centrum van Wetterstêd, vind je de statige stadsvilla’s. Het markante friswitte hoekpand kom je als eerste tegen, uitgevoerd met een stijlvolle trapgevel en een garage in de achtertuin. De overige stadsvilla’s verschillen zowel in hoogte als in stijl. Een aantal woningen heeft een sierlijke halsgevel, topgevel of trapgevel. Samen vormt het tiental een kleurrijk straatbeeld, met stuk voor stuk karaktervolle individuele panden om gelijk verliefd op te worden. Groot pluspunt: de villa’s tellen drie, vier of
vijf slaapkamers.

Woningen
Een statige trapgevel, een strak vormgegeven puntdak of een sierlijke klokgevel. De 13 prachtige grachtenvilla’s en de 13 sierlijke stadsvilla’s in Tolvesum zijn allesbehalve dertien in een dozijn. Iedere woning is uniek in zowel uitstraling als woonbeleving.

De stadsvilla’s en grachtenvilla’s kennen maar liefst 8 verschillende woonvarianten met een woonoppervlakte tussen de 136 en 205 m2. Naar keuze met vier of vijf slaapkamers. Naast verschil in grootte is er ook variatie in architectuur en gevelkleuren. En wil je uitzicht over het water of juist over het groen en de stad? Je kiest hoe dan ook voor comfortabel wonen met lage energiekosten dankzij de duurzame installaties en slimme innovaties in huis. Kies voor de woning die jou past als een jas.

Hier wonen?
Heb jij belangstelling voor een van de prachtige woningen in Tolvesum? Neem dan contact met ons op!

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Koopprijs
€ 395.000,-

Bouwvorm

Soort object
Woonhuis
Soort woning
eengezinswoning
Type woning
Tussenwoning
Liggingen
aan rustige weg, in woonwijk

Indeling

Woonoppervlakte
145 m2
Inhoud
554 m3
Aantal kamers
8
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1
Aantal verdiepingen
3

Buitenruimte

Tuin
achtertuin
Hoofdtuin
achtertuin
Oppervlakte hoofdtuin
29 m2 (5.2m bij 5.5m)
Ligging hoofdtuin
noord
Achterom
Ja

Bergruimte

Schuur / Berging
vrijstaand hout

Parkeergelegenheid

Garage
geen garage

Voorzieningen

Ja
Toilet, douche, wastafel
Ja

Kaart

Buurt

Lees meer over In 8 stappen naar een nieuwbouwhuis

In 8 stappen naar een nieuwbouwhuis

Lees meer over Van nieuwbouw naar huur en verkoop

Van nieuwbouw naar huur en verkoop