rijwoning 17

8941 Leeuwarden - € 352.500,-

Bekijk alle 8 foto's

Houtryk in Leeuwarden (Unia)

Waar wonen thuiskomen is.
In de verte fluiten vogels, de buurtkinderen spelen in de overgebleven regenplassen en het oudere stel van een paar huizen verder geniet van het eerste voorjaarszonnetje. Het is lente in Unia!

De nieuwe woonbuurt Unia, aan de zuidkant van Leeuwarden, is een fijne plek om te wonen. In dit sfeervolle buurtje komt het unieke plan Houtryk. 41 Nieuwbouwwoningen die voor het grootste gedeelte uit hout bestaan; sfeervol, energiezuinig en comfortabel. Er komen twee-onder-één-kapwoningen en geschakelde woningen in meerdere types. Ook komt er een buurtschuur voor gezamenlijk gebruik. Wil jij wonen aan het groene park, aan het water of langs de hoofdstraat? Dan is dit het moment om je aan te melden!

Type parkryk:
deze rijwoningen kijken uit over het buurtpark en worden gebouwd in twee blokken. In één van deze blokken kun je ’s avonds nog even napraten in je gemetselde overkapping met uitzicht op het groen, terwijl je met een schuin oog je kinderen in de gaten houdt. Op deze locatie in het plan vind je ook de buurtschuur, die je kunt gebruiken als ontmoetingsplek. De voorzijde van je woning is geheel autovrij. Je auto kun je kwijt op de gezamenlijke parkeerplaats naast het woonblok. Je achtertuin is heerlijk zonnig, omdat deze op het zuiden ligt.

Type noordryk:
in de woningen van het type Noordryk ben je binnen no time weer thuis na je werk, want ze staan grotendeels aan de hoofdstraat van deze gezellige buurt. Parkeren doe je nét uit het zicht van de woning, maar wel lekker dicht bij de deur. Via het looppad achter je tuin ben je heel snel bij de gezelligheid van het buurtpark. Ideaal als je kinderen nog even buiten willen spelen voordat ze naar bed gaan.

Heb je interesse in dit project? Meld je aan op de website houtryk om op de hoogte te blijven of laat het ons weten via T. 058 – 2337382 of E. nieuwbouw@makelaardijhoekstra.nl

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Koopprijs
€ 352.500,-

Bouwvorm

Soort object
Woonhuis
Soort woning
eengezinswoning
Type woning
Tussenwoning
Kwaliteit woning
normaal
Liggingen
in woonwijk

Indeling

Woonoppervlakte
121 m2
Inhoud
473 m3
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Aantal verdiepingen
3

Buitenruimte

Tuin
achtertuin

Bergruimte

Schuur / Berging
vrijstaand hout

Parkeergelegenheid

Garage
geen garage

Dak

Soort dak
zadeldak
Materiaal dak
pannen

Voorzieningen

Ja

Kaart

Buurt

Lees meer over In 8 stappen naar een nieuwbouwhuis

In 8 stappen naar een nieuwbouwhuis

Lees meer over Van nieuwbouw naar huur en verkoop

Van nieuwbouw naar huur en verkoop